2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
سلام دوستان صبحتون بخير ميگم من كلا از اولش تهوع و حساسيت ب بوها و اينا رو نداشتم از ديروزم سينه ها ...

سلام.

ببین کلا اینکه هر چند وقت یبار حالتها در حد چند روز برن طبیعیه. مدلشون هم ممکنه عوض بشه اصلا. نگرانی وقتیه که کلا حالتها قطع میشه برای چندین روز. که این هم معمولا برای ماها که آی وی اف کردیم خیلی قابل تشخیص نیست. پس بنظرم خودت رو اذیت نکن و  اگر دیدی نگرانیت داره افزایش پیدا می کنه برو سونوگرافی تا خیالت راحت بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کمتر از ۲۵ بزارید یعنی سردتر از این دما نزارید.

عزيزم كمتر از ٢٥ يعنى خنك اتر از ٢٥ درجه باشه جاش 😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها شما امپول دور ناف و چه ساعتی میزنید فرقی که نداره کی زده بشه؟؟

نه هر ساعتى ميزنى هرروز سر همون ساعت باشه فقط و اينكه با پروژسترون ى ساعت فاصله ش باشه حداقل

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام. ببین کلا اینکه هر چند وقت یبار حالتها در حد چند روز برن طبیعیه. مدلشون هم ممکنه عوض بشه اصلا. ...

آره عزيزم

متوجه شدم

مرسى گلم💖💖

بچها شاید فکر کنید خل شدم ولی واقعان زیر دلم نبض دارم نمیدونم این چیه الان که قلب نداره پس این چیه؟

کوثر جان بله داریم گردش خون در رحم بالاس و چنین حسی داری انگار یه ماهی کوچولو میپره بالا پایین عزيزم 

بچه ها شما امپول دور ناف و چه ساعتی میزنید فرقی که نداره کی زده بشه؟؟

ساعتش فرقی نداره عزیزم ولی اگر آسپرین هم داری بینشون ۱۰ تا ۱۲ ساعت فاصله بنداز و هر روز همون ساعت مشخص بزن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام من جنین دارم و می خوام انتقال بدم ماه اول دکتر بهم داره داد استرادیول که ضخامت شد هفت و نیم و ب ...

سلام عزیزم من اطلاعی ندارم راجع به این موضوع ولی شنیدم که دوستانی سیکل لانگ داشتن و خدا رو شکر موفقیت آمیز هم بوده، ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

عشقا سلام میگم شما هم زیر دلتون نبض حس میکنید ؟

عزيزم طبيعيه گردش خون توى رحمته

البته اگر بعدا ديگه نداشتى اين حالتو نگران نباش

من فقط همون موقع قبل از مثبت شدن داشتم يكى دو بار

بچها شاید فکر کنید خل شدم ولی واقعان زیر دلم نبض دارم نمیدونم این چیه الان که قلب نداره پس این چیه؟

عزیزم جریان خون داخل رحمه، چون خون‌رسانی به رحم خیلی زیاد شده خون رگهای اون اطراف قوی تر از قبل پمپاژ میشن، حتی وقتی دراز میکشی میتونی نبضت رو از روی شکم ببینی. بخاطر قلب بچه نیست.

میشه به من کمک کنید در این مورد    

عزيزم اگر اشتباه نكنم اكثرمون اينجا سيكلمون لانگ هست، يعنى ى دوره ال دى مصرف ميكنيم از اواسط ال دى امپول هاى انتقال شروع ميشه مثل سينافكت پريود ك شديم ميريم بقيه داروهاى انتقال رو شروع ميكنه و چند مرحله سونو ميشى تا ب ضخامت مطلوب ك رسيدى انتقال انجام ميشه تقريبا ٤٥ روز يا بيشتر  طول ميكشه

اشکال نداره عزیزم دیگه شما تمام تلاشت رو داری میکنی، همه چیز دست خداست، تا خدا نخواد برگی از درخت نم ...

ببخش هانیل جون که ای سوال میپرسم 

میگم این ماه که مدروکسی پروژسترون که خوردم الان که روز ۷ پریود هستم درد پریودی دارم ای احساس میکنم که دیواره رحم ریزش کنه و در حد خیلی کم لکه میاد 

ممکنه ضخامتم بالا میره ولی تحمل نگه داشتن نداره کنار پروژسترون داروی چیزی نمیخواد که لکه نشم 

خودم واسه خودم دکتری در میارم😁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍