2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
منم دقیقهدفعه ی اول همون اشتباهو کردم ولی بار دوم نه ماماهم هی مگفت سرتونو بلند نکنید فکر کنم تاثیر ...

ولی پروانه بنظر من سر بلند کردن یا نکردن تاثیر آنچنانی نداره چون من همین سری انتقالم سرمو بلند کردم چون چیزی نشنیده بودم که نباید بلند کنیم ولی خداروشکر مثبتم شدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ان شالله برات خیر باشه. ببین آزمایش ها رو هر کسی بده یچیزی بالاخره ازش در میاد دکتر من میگفت فقط ۳ د ...

انشالله.یعنی منظورت اینه آزمایشا رو بدم؟ 

آره خب واسه ما همه چی مهمه. من سی دی مارکرا رو دادم مشکلی نبود پروتین سی اینا رو هم دادم خوب بود. آنوکسا آسپرین و پردنی هم دارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پد هم استفاده کردی خوشت اومد بگو منم بخرم چون من میگم تند تند لباس عوض میکنیم و دوش میگیرم نیازی ن ...

باشه عزیزم چشم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله.یعنی منظورت اینه آزمایشا رو بدم؟  آره خب واسه ما همه چی مهمه. من سی دی مارکرا رو دادم ...

عزیزدلم وقتی داروهاشو داری استفاده میکنی آزمایشش دیگه نیازی نیست بدی که 

منم آزمایش نداشتم ولی با شروع انتقالم دکتر آسپرین داد که بنظر خودم دلیل مثبت شدنم همین بود چون داروهای انتقال اول ودومم یکی بود فقط همین آسپرین اضافه شده بود که بعدِ غربالگری هم انوکسا اضافه شد اول ۴۰۰۰ بعد شد ۶۰۰۰ 

بچه هایی هم که آزمایش دادن مشکلی داشتن همینارو دارن استفاده میکنن دیگه 

عزیزدلم وقتی داروهاشو داری آزمایشش دیگه نیازی نیست بدی که  منم آزمایش نداشتم ولی با شروع انتقا ...

الهی من قربونت برم مرسی که جواب دادی میخواستم صبح از شما هم سوال کنم که آزمایشا رو دادی یا نه. منم تصمیم گرفتم ندم چون دقیقا همه اینا رو دارم مرسی برام دعا کن حتما انشالله این روزای آخر رو به سلامتی بگذرونی 😙

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من روزی یکی از دو ماه قبل انتقال خوردم ازمایش مجدد دادم فاکتورها نرمال شده بود که گفت ادامه بده داخل ...

عزیزم بعد از مثبت شدن انتقالت، آزمایش مجدد دادی یا قبل انتقال؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم خوبی؟ شما آزمایش بتا رو تکرار کردی؟ قرار بود امروز بری سونو، به سلامتی رفتی؟

سلام عزیزم نه تکرار نکردم دکتر گف نیاز نیس دیروز رفتم دکتر سونو کرد جنین داخل رحم بود خداروشکر 

گف دوهفته بعد بیا واسه تشکیل قلبش

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

مامانا قند ۲ ساعت بعد صبحانه و نهار تا چند باشه خوبه ؟؟؟؟؟ کسی میدونه ؟؟؟؟؟ لطفا بگید

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزم 🙏🏻😍 لطف کردین 🌷🌷

عزیزم شرمنده دستم خورد درخواست دوستیت لغو شد 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

سلام مامان های اینده و دوستای گلم 

من به امید خدا از جمعه باید امپول های پانکچر شروع کنم بار دوم میخوام از اول شروع کنم 

ممنون میشم اگه از تجربیات خوبتون بهم بگیم که تخمک های خوبی داشته باشم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم