2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیز من هنوز دکتر بهم مولتی نداده فقط یه ب کمپلکس داده اینم چاق میکنه؟ من خودم خیلی اضافه وزن دارم ...

یعنی من از اول تااخر بارداری استرس اضافه وزن دیوونم کرده بود با رعایت میتونی کنترل کنی گلی جان 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم یه سوال من اگزما و برص دارم لازمه برم دکتر ایموتولوژی و اینکه ازمایش ایمنی بدم.البته برص من خی ...

برس ممنظورت همون پسوزیاریس ؟ حتما ازمایش ایمنی بده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم از راهنماییت حتما خدا نینیاتو حفظ کنه

فدات عزیزم

به بدنت اجازه بده اول روند طبیعی خودش پیش بره بعد برو سراغ این راه

من اینو تو یه تاپیک خونده بودم که گفته بود اینکارو نکنید 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم برای سیکل پانکچر شما ابووست میخورین میشه بپرسم از کجا پیدا کردین

فکنکنم الان دیگه داشته باشن حالا باز بپرس  جاش پودر اینوفولیک میدن  که اینم خوبه خصوصا اگه تنبلی داری . داروخانه کلکتی  تهران ابوسست بپرس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
فدات عزیزم از دلگرمی و کمکت چه خوبه اینجا ادم دوستانه ندیده ونشناخته ای مثله شماها داره از دیشب دارو ...

راه برو میدونم حال و حوصله نداری الان، باور میکنی من تا اتاق عملم رفتم سرم اینا هم زدم ،به پیشنهاد خودم گفتم یه سونو کن شاید دفع شده باشه ، کرد و دفعم شده بود ، بماند که چهارروز قبلش دکتر چه قدر بد باهام صحبت کرده بود که اگه نیای من دیگه قبولت نمیکنم و فلان . البته من سقط خود به خودی بود قبل قلب ، انشاالله که کار توعم به کورتاز نرسه ، گاهی با همون کورتاژم اخه ادم حامله میشه  بعدش ،هر چی که خیر همون برات بشه اصلا 

مرسی از راهنماییت من مولتی ویتامین دارم روزانه یکی میخورم و دیگه قرص دیگه ای ندارم و هر روز هم میرم ...

اگه ذخیرت کمه کیوتنم بخور 

برای من دارومو قطع کردم جنین فرداش سقط شد یک هفته بهم وقط دادن برای سقط خود به خودی ولی جفت حدود ۴ س ...

چسبندگی رحم و هیسترو کردی 

بچه ها سونو سه بعدی دکتر نصر به نظرتون چسبندگی داخل رحم و معلوم میکنه ؟ اون گفت نداری  ولی پریود نمیشم جز پروژسترون اگم بشم بدون پروزسترون حجمش  کمه به نسبت قبل ای وی افم ، این نشدن پریودم بعد ای وی اف  اتفاق افتاد . ممکنه چسبندگی  داخل رحم داشته باشم 

سلام خانما من تیرماه انتقال دادم منفی شد الان میخوام ماه بعد باز برم برای انتقال اقدام کنم واقعا نمیدونم با 5 جنینی ک برام فریز موندن کیفیتشون چجوره و ایا دکتر برام ازمایش انعقادی و اینا مینویسه یا نه؟ من بعد انتقال اول فقط شیاف میزد ممکنه الان بعد از انتقال دوم داروهامو بیشتر کنه؟؟؟ 

سلام عزیزم، تو همین تاپیک دو نفر مشکل تورو داشتن یکیش لاله سرخ بود که تحت نظر دکتر بود و ماه آخر شدی ...

قربونت برم انشالله به سلامتی میری و برمیگردی

مراقب خودت باش

نگران نباش انشالله پسری عجله نمیکنه و این چند هفته هم به خیر و خوشی میگذره❤🧡💚💙

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم اتفاقا وقتی حرکات روحی کنیم استرس بیشتر میشه چون وقتی نیست فکر و خیال میکنی.....  اما وا ...

بله درسته با دکترم صحبت کردم گفتن که تو هفته من همین که حس میکنم کافیه و طبیعیه که یه موقع متوجه بشم یه موقع نه 😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام دوستان 

بعد از پانکچر (وقتی انتقال فریز باشه)، باز هم پروژسترون  و استرادیول تجویز میشه؟ کسی این تجربه رو داشته؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈