2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
من روز دهم هر روز دنبال علائمم سعی کن مثل من نباشی استرس میاره فقط هر دقیقه بدنمو چک.میکنم😢😢

سلام عزیزم

سعیمو میکنم

خیلی تخمدان چپم تیر میکشه 😖

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بسلامتی چه اسمی رو انتخاب کردین ؟

سلامت باشی عزیز دلم ایشالله قسمت خودت بشه

نیهاد گذاشتیم عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتری داکس همون نوع داکسی سایکلین یا تتراسایکلین هست؟؟ چند وقت استفاده کردی؟ بیشتر از دو هفته؟

تقریبا بیست روز

روزی یه دونه میخوردم

داکسی سایکلین هستش... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم سعیمو میکنم خیلی تخمدان چپم تیر میکشه 😖

من همه دردام طرفه راستمه ایشالا که نی نی داره میچسبه به دلت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نغمه جون ممنون که حالم رو پرسیدی.🙏 الان از آزمایشگاه زنگ زدند گفتند اون یه دونه تخمک واکنش نشون دا ...

خدا رو شکر عزیزم .انشالله که همین یه دونه محکم میچسبه به دلت 

منم همچین تجربه ای دارم.۴ ساعت پشت در اتاق عمل منتظر انتقال بودم .بعد از ۴ ساعت بهم گفتن که هیچ جنینی تشکیل نشده .خییییییلی روز بدی بود اون روز .تا عمر دارم فراموش نمیکنم😔😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اخه من دوقلو دارم یکیشون ساکش خوبه اما یکیشون ساکش کوچیکه و دوتا هماتوم بزرگ پشت جفتسون

اینا اصلا مشکلای جدی نیست هماتوم یکم باعث لکه بینی و خونریزی میشه که اصلا خطرناک نیست ساک کوچیکم میگن باید بیشتر استراحت کنی منکه ساکمم اندازش نرماله باز استراحت میکنم کلا ای وی اف همش استراحت و رعایت میخواد فقط همین هیچ نگرانی نداره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟زینب جون به نظرت چرا دکتر نصر تاکید داره که اسپرم تاثیر زیادی داخل کیفیت جنین نداره !!

یعنی ماها که جنینهامون ضعیفه به خاطر تخمک؟ پس چرا هیچ وقت جنین شناس چیزی نگفته ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
شرمان جون تا جایی که من اطلاع دارم میگم در حین مصرف اسپیرو باردار نشید، به نظرم در این مورد تحقیق کن ...

سلام نغمه جان

من فعلا مجردم، دکترم برای حفظ باروری گفته سریع تا سه چهار ماه آینده تخمک هام رو فریز کنم که بعدها پشیمون نشم. بهم گفته بود اسپیرو رو تا حاملگی بخور مشکلی نیست. نگرانم خوردن این و قرص ضد بارداری تخمک گذاریم رو تا روز برداشتن تخمک ها خراب کنه. 

بنظرتون ۳۹ سالگی دیر نیست برای تخمک فریز کردن؟؟؟

دیروز روز اول پریودم بود سونوم کرد گفت رحم کامل سالمه و ۴ ۵ تا فولیکول مناسب هم توی تخمدان راستت هست. چپ رو نفهمیدم