2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
نه عملو خودم پیشنهاد دادم که رحمم بررسی بشه که اگه مشکلی بود برطرف بشه چون این انتقال اخرمه. ولی ضخا ...

والا چیز خاصی حدس نزدم گلم به نظر میاد همه چی خوبه 

منم صخامتم واسه انتقال ،البته با تاخیر 10 شد ولی کسی نگفت زیاده، خیالت راحت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من موقع خونریزی هم واژینال میذاشتم.....  استروژن میدونم برا کم کردن خونریزی مناسبه البته ...

ممنون عزیزم خیلی خوبه ک این تاپیک هست ممنون از شما برای زدن این تاپیک

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
دوستان میشه من رو راهنمایی کنید. من ماه قبل هیسترو شدم بعد از دکتر پرسیدم قبل از میکرو می خوام طبیع ...

سلام عزیزم ،رزاقی درست گفته عزیزم 

بعد از هیسترو اشکالی نداره اقدام، سه ماه از کجا اومد اصلا!!!! 

پس اینایی که با هیسترو براشون خراش میدن چی؟ اونها که باید سیکل بعد از خراش سراغ انتقال برن تا اثر خراش کم نشه. خیالت راحت متخصص درست گفته 

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین کم نیست ولی خب بقیه موارد هم اهمیت داره تو سونو نگران نباش گلی جواب سلفری عا ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی میگم واسه کسی مثل من که پی جی دی تعیین جنسیت کردم ممکن سلفری دکتر بنویسه یا نیاز نیست اخه تو پی جی دی هم معلوم شد یکی از جنینام اختلال ژنتیکی داشت فک کنم یه همچین چیزی  اونو انتقال ندادن و گفتن این جنین سالمه وهمین رو برام انتقال دادن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
نسبت ۱۰۰ سی سی سرم اینترا به ۲۰۰ سی سی سرم  من از تزریقات یه نفر رو اوردم خونه ولی بلد نبود خو ...

خوب عزیزم چند سی سی اینترا رو با چند سی سی سرم نرمال سالین زدی

فقط صد سی سی اینترا زدی با۲۰۰سی سی نرمال

خوب عزیزم چند سی سی اینترا رو با چند سی سی سرم نرمال سالین زدی فقط صد سی سی اینترا زدی با۲۰۰سی سی ن ...

اره دیگه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚