2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فداي قلب مهربونت بشم انشالله كه هستي عزيزدلم اينقدر انرژي مثبت بده تا ميتوني من همش ميگفتم به مامانم ...

قربونت برم ابجی شماهاکلی انرژی مثبت میدین بخدا بهم همش میخوام بیام سایت چون توخونه ادمی نیستم بخوام حرف بزنم زیاد. 

خخخخ منم تودلم خیلی امیدوارم تامادرم میادبگه میگه ول کن بابا از کجا معلوم. نمیخوام ناراحت شه خدایی نکرده یه موقعی. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم انشالله هفته آینده انتقالمه التماس دعا.  امروز سونو شدم دکتر خیلی از رحمم راضی بود گف ...

ميگم اين سونو سه بعدي ها وضعيت كامل رحم رو نشون ميده مناسب انتقال باسه يا كل سونو ها همين طورن ؟ ايشاله اين بار مثبت بشي واسه منم دعا كن  مثبت بشم 

قربونت برم ابجی شماهاکلی انرژی مثبت میدین بخدا بهم همش میخوام بیام سایت چون توخونه ادمی نیستم بخوام ...

من که هییییچ کس نمیدونه فقط دوستای مجازیم ...به هیچ کس نگفتم فقط خودم و شوهرم..خیلی بده که کسی نباشه که بتونی باهاش حرف بزنی...دیگه هروقت کم میارم میام این تاپیک حرف میزنم بابچه ها

من که هییییچ کس نمیدونه فقط دوستای مجازیم ...به هیچ کس نگفتم فقط خودم و شوهرم..خیلی بده که کسی نباشه ...

منم دقیقا عین توفقط مادوپدرم میدونن. اره منم میام شماهااروم میکنید ازخدا یه دنیاممنونم بخاطر داشتن دوستایی مثل شما. 

ادم خیلی سبک میشه اطلاعاتش بالا میره و... 

ممنونم عزیزم خداوند خیرت بده انشالله🤗🤗🤗 برات منم الان سرسفره ام حمدمیخونم درسته روزه نیستم😢 وا ...

مهربون جون من قشنگ لهجتو میفهمم با پست هات. تو نوشته هاتم حس میکنم لهجه ی خوشگل مشهدیتو🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من که هییییچ کس نمیدونه فقط دوستای مجازیم ...به هیچ کس نگفتم فقط خودم و شوهرم..خیلی بده که کسی نباشه ...

بهترین کار رو کردی. آفرین. ما اشتباه کردیم به خواهرشوهرام گفتم قبلش عین ماه بودن بعد تبدیل به اژدها شدن😂 الان فقط مامانم در جریانه درمانمونه به اونا گفتیم ول کردیم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مهربون جون من قشنگ لهجتو میفهمم با پست هات. تو نوشته هاتم حس میکنم لهجه ی خوشگل مشهدیتو🥰

ای جووونم خواره مو قوربون توبروم. 

دعاکن انشالله مثبت بشم حتما اولین زمان که دکتر اجازه بده میرم زیارت پابوس یعنی خودمومیمالم به کف حیاط وبرای همه بچه میخوام