2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بسلامتی عزیزم . به نظرت اگه میکرو کنم ، با این شرایط آزمایش همسرم ، میتونن جنین پسر تشکیل بدن ؟

عزیزم همسرمن مورفوش ۴بود .حرکت آ صفربود ب ۲۵بود درکل دکترگفت ۲۵درصد اسپرم سالم داره ولی خب جنینای خوبی تشکیل شده بود برام از ۸تاتخمک ۶تاجنین شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بچه ها میگن سرکار هم رفتن منکه دیروز تا حالا همش درازکش بودم میترسم اصلا این بدتر باشه

سه روز تا ۵ روز خونه استراحت کن بعدش دیگه هرجا میخوای برو فقط مواظب باش و خودتو خسته نکن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من تبریزم به خاطر همینم احساس میکنم یه مشکلی هست اینا دروغ میگن به ما وگرنه نمیدونم چه نیازی بود د ...

عزیزم آخه اگه بقول جنین شناس جنین ها کیفیتشون خوب نیست چرا باید ب شما انتقال بدن؟ خب میتونن بگن انتقال کنسله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اخه بچه ها میگن سرکار هم رفتن منکه دیروز تا حالا همش درازکش بودم میترسم اصلا این بدتر باشه

دوست من بعد روز سه سرکار میرفت و زندگی همیشگیشو‌ داشت همون سری هم مثبت شد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها جایی رو میشناسید تو تهران آمپولهای پانکچر نیاز داشته باشند؟ من ده دوازده بسته اچ ام جی کارما ...

عزیزم ما تو مرکزمون تحویل میگیرن میدن به خانوما. اگه کسیو نیازمند پیدا نکردی ببری مرکزت میگیرن فک کنم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خانما میشه بگین هزینه لاپراسکپی تو رویان چقدره خواهش میکنم جواب بدین

عزیزم بستگی ب کاری داره ک برات انجام میدن من هیستروسکپی داشتم گفتن دو و سید همراهت باشه ولی کاری ک برام انجام دادن جزیی بود یک و نم ازم گرفتن. یه خانومی رویان همزمان لاپاراسکپی و هیستروسکپی داشت گفت پنج میلیون شده هر کدوم دو و نیم..

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم برای روز پنج چهارروزه شده بودن

ممنون. یعنی مثلا شنبه صبح پانکچر داشتی چهارشنبه رو حساب کردند یا پنجشنبه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ما تو مرکزمون تحویل میگیرن میدن به خانوما. اگه کسیو نیازمند پیدا نکردی ببری مرکزت میگیرن فک کن ...

ممنونم.  👍 اسم مرکزتون چیه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
میگم گیسو جان همسرم تحرک کم و مورفولوزیش صفر داره . ب نظرت برا تعیین جنسیت میخوام اقدام کنم اینجوری ...

نمیدونم شوهرمن ازواسپرم بود.برای تعیین جنسیت غیرازاسپرم جنین ها هم باید زیاد باشن که شانست بالابره 

یا رب العالمین