2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
آخی عزیزم بقران نارحت شدم فک میکردم مثبتی ایشاا... دفعه بعد دوقلو باردار میشی اصلا ناراحت نشو حالتو ...

قربونت‌سوسن‌جون

آزمنفی‌هم‌شده‌قسمتی‌اززندگی‌ما

جواب‌آز‌مایش‌هامون‌مثل‌همه😂😂

خیلی‌ناراحت‌شدم‌دوست‌خوبم...به‌امیدروزی‌که‌بیای‌بگی‌مامان

شدی🤲🤲🤲🤲🤲

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ای خدا صاحل جون متاسفم انتقال دومت بود آره؟ خدا کمک کنه انشالا بزودی سوپرایزی دلشاد بشی گلم

آره‌عزیزم‌انتقال‌دومم‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جون ترافیکم امروز رفتم مطب همه چی عالی و خوب باز اومدم خونه الان یهو خونریزی کردم تا برسم دستش ...

سلام عزیزم، الهی 😢 واقعا داری اذیت میشی 

شما دیگه کاملا تو ذهنم هستی گلم

نه گلم بعیده جنین باشه ولی فکر کنم هیچ وقت نباید تو صف انتظار بمونی

کلا همیشه یه جور هماهنگ کن که سریع بتونی بری و بیایی، ساعت های خلوت هم برو کلا

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم از جواب آزمایشت نمیدونستم باید چی بگم .فقط دعا میکنم خدا یه جوری سوپرایزت ک ...

قربونت‌آرزوجون

آخی اره عزیزم انتقالم آبان بود بی بی چکمم مثبت بود ولی ج آزمایشم خیلی جالب نبود بیستو خورده ای بود د ...

اي بابا ناراحت شدم 

اره يادمه مثبت شده بودي 

انشالله بزودي دامنت سبز بشه 

اره من باردار شدم 

مرسي از دعاي خوبت عزيزم 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

آروم باش صاحل جون خدا بزرگه.ته این روزا شاد میشی شک نکن 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تج ...

عزیزم خودت گفتی یه هزینه داره

اتفاقا این شمایی که قضاوت نابجا میکنی مادربزرگ من نه دارو درست کنی داره و نه داروفروشی!! فقط یه نسخه بلده که چوب جادو نیست ولی سالهاست به رایگان در اختیار دهها نفر گذاشته که اغلب نتیجه گرفتن

در مورد قضاوت بعدیتون هم بگم ما کلا سه ماهه مشکلمون رو فهمیدیم که اتفاقا همون دارو رو داریم میخوریم در کنار بقیه کارهای مربوط به علم روز دنیا. ما اینجاییم تا از هم انرژی بگیریم و به هم کمک کنیم فکر نکنم جای کسی رو تنگ کرده باشم 

بهرحال این تاپیک خانمهای باردار عزیز هستن اصلا دلم نمیخواد فضای بدی ایجاد بشه. موفق باشید

من شوهرم هرزمان الکارنتین وکلوموفن میخوره همیشه میگه حالموبدمیکنه انگاربدنم داره تحلیل میره،میل جنسی ...

عزیزم همسرتون احتمالا کبد چرب نداره؟ من جایی خوندم الکارنتین برای این افراد خوب نیست 

سلام عزیزم، الهی 😢 واقعا داری اذیت میشی  شما دیگه کاملا تو ذهنم هستی گلم نه گلم بعیده جنین ب ...

منو حتی ازمایشگاه هم سکته داد یادت باشه😭

خیلی حالم بده خیلی بزرگ بود 😔امروز دکترم گفت شبیه ادم شدن دست و پاهاشونو نشونم داد😭نفر اول رفتم تو ولی ۴۰ دیقه نشستم تا دکتر بیاد مونده بود تو ترافیک😔 میگم یعنی خدای نکرده بچه نبوده آخه چرا انقدر بلا سرم میاد کلا تا ماشم برم دستشویی مبل و رومبلی زندگیم همه خون شد نشستم تو دستشویی اون چیزه افتاد😔تازه دکترم از امروز آمپول پروژستونمو کرد یکی قطع کنه باز دیدم خونریزی کردم یکی دیگه زدم 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
😭😭😭😭‌اینم‌ازسرنوشت‌ماست کلا‌خدادوست‌داره‌‌اشک‌منوببینه

عزییییزم اینطوری نگو خدا صلاح هممونو بهتر میدونه نا امید نباش ایشالا طبیعی باردارمیشی بدون دردسر ...منم منفی شده بودم باورم نمیشد ولی خدا سورپرایزم کرد 

عزیزم همسرتون احتمالا کبد چرب نداره؟ من جایی خوندم الکارنتین برای این افراد خوب نیست 

نشنیده بودم تاحالاعزیزم،ممنون،میگم بهش یه چکاپ بده🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مهگل جون مثل اینکه هزینه میخوان بگیرن  عزیزم اگر به دارو گیاهی اعتقاد داری مامان بزرگ من یه نس ...

میشه بفرستی‌نازنین‌جان

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم چقدر راحت دیگران را قضاوت میکنید اگه مادربزرگ شما این دارو را درست میکردند برای اولین کسی ک تج ...

میشه‌عزیزم دارو به من‌معرفی‌کنید؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
وای که چقدر دلگیر کنندست اینجور پیام ها‌.واقعا حق داره من بعد هربار منفی میگم عیب نداره ثمین این روز ...

آره عزیزم واقعا اینطوره هر چقدرم هر چی بگیم نمیتونیم از ناراحتی طرف مقابل کم کنیم. ان شاالله خدا تو این راه کمک هممون باشه.

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن