2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم منظور اینکه با سونو انتقال میدن یه دستگاه بالا سرم بود که وقتی جنین داشت انتقال میداد تو ما ...

اره واسه منم اینطور بود

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

من هفتم دیماه انتقال جنین چهار روزه با سیکل نچرال داشتم و روز انتقال بعد از عمل٫امپول اچ سی جی زدم.روزی دوتا شیاف پروژسترون واژینال و یه آمپول انوکساپارین میزنم.دیروز صبح ترشح رنگی دیدم دیشب یهو دیدم لباس زیرم خونی شده به دکترم زنگ زدم گفتن یه شیاف اضافه کن .امروز خونریزیم قهوه ای شده و احساس میکنم یکم کمتر شده.لطفا هرکسی اطلاعاتی داره یا مثل من بوده بگه آیا جنینهام سالمن؟علت خونریزی بخاطر کمبود پروژسترونه یا سقط شده؟انتقالمم روز ۲۱سیکلم بودهخیلی نگرانم.ناامید شدم اصلا  

تا الان که همش دارم زنگ میزنم ولی جواب نمیدن الان چک کردم خودمو کمتر شده حالا دوباره زیاد نشه. اگه ...

نه گلم، فقط اگر بدتر شد یک شیاف رو حذف کن و دو تا آمپول پروژسترون 50 بزن

باز اگر بدتر شد یا قطع نشد طی یکی دو روز انوکسا هم به مدت محدود باید قطع بشه 

ولی در اون صورت همسرت رو بفرست حضوری تا برات ادجاست دوز کنن

سلام بچه ها.من روز ششم انتقالم و همچنان هیچ علایمی ندارم😐😑

عزیزم من هم امروز روز ۷ انتقالمه فقط جای آمپولام شدید درد دارن سمت راستم حالت آبسه شده نمیدونم دیگه اون سمت نزنم یا خودش خوب میشه

شما چندتا جنین انتقال دادید 

کدوم شهر هستید

عزیزم من هم امروز روز ۷ انتقالمه فقط جای آمپولام شدید درد دارن سمت راستم حالت آبسه شده نمیدونم دیگه ...

سلام عزیزم من سه تا.کرمانشاهم.منم شکمم درد گرفته دیگه میخوام بقیه رو بزنم به بازوم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم نگران نشو  خیلیا لکه بینی  تا ۳ماه اول داشتن ...میبینی اصلا بیمارستان بهمن جوابگو نی ...

توکل به خدا 

از صبح دقیق ۱۲۰ بار زنگ زدم دوبار برداشتن یه بار بیشتر ۵ دقیقه منتظرم گذاشتن قطع کردن یه بارم سه دقیقه آخرش جواب ندادن قطع کردن .خوب یکی رو بزارن جواب بده اون همه ازمون پول میگیرن آخه انصاف ندارن بخوایم هم خودمون آمپول بزنیم جای شیاف میگن سرخود چرا عمل میکنی.

برا هفته بعد وقت سونو دارم ولی همین جا میرم اگه قلب تشکیل شده بود میرم وگرنه بخوام از صبح تا ظهر اسیر شم آخرم بگه تشکیل نشده .

خدایا شکرت
شوهر شما تسه شده؟

اره هیچی نداشت

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه گلم، فقط اگر بدتر شد یک شیاف رو حذف کن و دو تا آمپول پروژسترون 50 بزن باز اگر بدتر شد یا قطع نشد ...

ببخشید منظورتون از ادجاست دوز چیه متوجه نشدم 🙈

نمیدونم چرا جواب نمیدن دوبار تو ۱۲۰ بار برداشتن بعد پنج دقیقه بدون اینکه جواب بدن قطع کردن.

خدایا شکرت