2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
دکترمن گفت همون روز دوم که رفتم سونو دارو مینویسه ولی چجوری بگردم زودی دارو پیداکنم

منم الان دارم ب این فکر میکنم تا وقتی گونال گیرم نیومد شروع نکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به کاربرای اینجا بیمار دکتر رضوانی بوده خیلی ازش بدگفت نا امیدشدم.چندماهی نشد گفتم این ماه میرم کرون ...

من از اول دکترم فتوحی بود، بعد رفتم از کارشناس ازمایشگاه اسپرم پرسیدم کدوم دکترا بهترن. یه خانم و اقا بودن اول گفتن اجازه نداریم معرفی کنیم اما یکمی ک باهاشون حرف زدم از روی دلسوزی بهم گفتن بعد از کلانتر ک نوبتاش یک ماهست. فتوحی خیلی خوبه، شجاعیان هم خوبه. منم یه ویزیت با شجاعیان رفتم خیلی خوشم نیومد برگشتم پیش فتوحی ادامه دادم... واقعا کاربلده. خیلی هم دوسش دارم و ب دلم نشست.. توی طول درمان هم همه چیمو کنترل کرد. اگه اصفهان ادامه میدادم قطعا میرفتم پیشش. مخصوصا اینکه پرونده منو کاملا یادشه و میشناسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشاالله که آخرش برات خوش باشه شماچندتا انتقال میدید انتقال چندمه

انتقال اول یک جنین دارم امتحان اخرمه دیگه نمیتونم ادامه بدم دکتر گفت دیگه نیا فایده نداره

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه

عشقا بیاید بگید توروخدا... جنینای من منتظر گونالن🥰🥰🤗. اگه ب مامانشون گونال نرسه شکل ماهشونو نمیتونم ببینم.

به کاربرای اینجا بیمار دکتر رضوانی بوده خیلی ازش بدگفت نا امیدشدم.چندماهی نشد گفتم این ماه میرم کرون ...

بخاطر کرونا ب تعویق ننداز، معلوم نیست کی شرایط بهتر بشه.. و تازه معلوم نیست کی قراره بارداربشیم

مرکز ک رفت و امد میکنی بافاصله با بقیه وایسا، دوتا ماسک بزن. مرتب دستکشتو عوض کن یا الکل بزن

اینکارارو بکنی با هیچ مراجعه کننده ای صحبت نکنی، جای نگرانی نداره. باکس داروهایی هم ک استفاده میکنی قبلش بشور

چقدر بد زیرنظرکدوم دکترشی..شاید ازدکترای خودشون نسخه ببرید بدن چون دیدم که واسه کسایی که ازبیرون میا ...

رویان میرم. ولی اصفهان پیش دکتر فتوحی میرفتم. همیشه داروهارو میگه از داروخانه کربکندی بخر.

سلام 

من امروز رفتم دكتر سونو شدم 

گفت هايپر شدي 😭😭😭

مي دونين چي در انتظارمه ؟؟؟

فقط بهم گفت غذاي حجيم نخور 

هنوز ٨ تا آمپول مونده كه بايد بزنم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام بچه ها من امروز پانکچر شدم گفت۱۳ تا تخمک کشیده یکم درد داشتم الان بهترم خیلی. امپول پروژسترون زدم اصلا درد نگرفت البته اولیشه 😁🤪 و اینکه قرار بود همسرم تسه کنه اما نمونه که داد گفتن خوبه نیازی به تسه نیست

شنبه هم انتقال دارم هیچی دارو نداده همین پروژسترون روزی۲ تا فقط

پنجشنبه هم میگن چندتا جنین شده ؛ من pgd خواستم همش استرس دارم چیزی تشکیل نشه 😞