2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
وای خدای من! اصلا سینال هارو داروخانه از تو یخچال در میاره، گونال ۷۵ من گرفتم، با اینکه گفتن یخچالی ...

خدا شاهده پرسیدم گفتم یخچالین گفت نه نیاز نیس.در صورتی ک بر هاچ ام جی یخ خشک داد بهم.بر منم سینال 75پودری بود

مرسی از توضیحت. ممنونم گلم الان دی اف ای رو دوباره بررسی کردید دارو تاثیر داشت؟ شما الان تو چ مرحل ...

خاهش میکنم عزیزم.بله واسه شوهرم دارو جواب داد.من الان روز۳انتقالم عزیزم لطفا دعاکنین‌.تو گوگل بزنین نوبت دهی مام.بعد میرین قسمت اورولوژی و دکتر مردان انتخاب میکنین یامیرین قسمت نازایی و دکتر زنان انتخاب میکنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا شاهده پرسیدم گفتم یخچالین گفت نه نیاز نیس.در صورتی ک بر هاچ ام جی یخ خشک داد بهم.بر منم سینال 75 ...

من یه بار این بلا با آمپول ونوفر سرم اومد. داروخانه همینجوری گذاشت تو کیسه بی هیچ توضیحی. رفتم درمانگاه شانس اوردم دکتر از اتاقش اومده بود بیرون یهو دستم دید گفت یخش کو؟ گفتم مگه یخچالیه؟ طفلی برد گذاشت تو یخچال اتاقش گفت بعد سرمت بیا از تو اتاقم بردار. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خاهش میکنم عزیزم.بله واسه شوهرم دارو جواب داد.من الان روز۳انتقالم عزیزم لطفا دعاکنین‌.تو گوگل بزنین ...

به سلامتی انتقال دادی؟ ایشالا از این به بعد مامان خوبی صدات کنیم عزیزم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
فکر کنم صدمه میزنه تعداد زیاد تسه کردن.من روی اینستا کلینیک خیلی صحبت های اطرج رو دیده بودم و خوشم ا ...

ممنون از راهنماییت

لطف کردی😘😘😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من یه بار این بلا با آمپول ونوفر سرم اومد. داروخانه همینجوری گذاشت تو کیسه بی هیچ توضیحی. رفتم درمان ...

وای خدا رحم کرده بهت خدا خیرش بده.

من از این میسوزم ک پرسیدم ازش ولی گفت نمیخواد. بعدم رفتم داروخونه ببینم پیدا میکنم طرفمو ولی انگار کارمند نبوده دانشجو بوده.خلاصه امیدم ب اینه ک همین 4تا جنین رو خدا برام نگه داره بگیره.تا دوباره این مسیرر سختو طی نکنم

نه همین که باهاش در تماس باشی و بگه دوز فلان دارو رو زیاد کن یا کم کن کافیه.. استرس اصلا برات خوب ن ...

ستاره جون بارداريتو تبريك ميكم 

گفت اصلا استراحت لازم نيست😐

اکثر تحرکش صفر بود مورفوی نرمال نزدیک به صفر تعداد هم خییلی کم.. جراحی واریکوسل هم انجام داد و چندی ...

آها پس من امید داشته باشم طبیعی باردار بشم چون شکل اش نرمال فقط تعداد و تحرکش پایینه 

تحرک او ب باهم 39 درصد تعدادش هم 15 تقریبا

حالا دو ماهه دارو میخوره خدا کنه جواب بده

🌷
خداروشکر منم وضعیتم همینه گفتن باید اسپرم فریز بشه بررسی بشه اگه خوب نبود تسه همسرت اسپرموگرام داد ...

والا اولش که از اسپرم داد ....وقتی جوابش اومد فرستادن پروسسینگ اسپرم که گفتن برا میکرو اسپرم خوب پیدا میشه ...بعدش دارو داد و مجوز برا میکرو 

روز پانکچر هم نمونه رو که داد همسرم دیگه خبری از جنین شناس نشد که فهمیدم نمونش خوب بوده خداروشکر 

ایشالاشما کی سیکلت رو شروع میکنی؟کدوم مرکز میری؟