2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما داروخانه 22 بهمن گونال خریدین؟ چندواحدی بود؟ شمارشونو دارین بهم بدین؟ منم دنبال گونال می گ ...

بله عزیزم۷۵واحدی خریدم من توکل سیکلم فک ۲۴تا۷۵واحدزدم.شماره شونو ندارم ولی تونت بزنین میاره شماره شو.یکی ازبچه ها هم انگار گفت زنگ زدم از نوین پیدا کردم.ولی اینو من فهمیدم که تو تهران بگردین پیدا میشه

اره پیداکردم ازتهران حالاماه بعدقرارباشه بدن میره بگیره شوهرم. خودشم تاییدهم میکنن گفت. خیلی استرس ا ...

خداروهرار مرتبه شکر.اینکه تاییدمیکنن خیلی عالیه.ولی به نظرم ازالان بخرین چون تموم میشه.بچه هامیگفتن ولنجک هست ولی تازگیا تموم شده.میشه شماره ی نوین رو بفرستین.برنجک جون هم دنبالشه به اونم بدیم

هر روز اندازه ی سال برام میگذره اخر شب میگم خدایا شکرت امروز هم به خوشی تموم شد من این هماتوم لعنتی ...

فریبا جون برای تشکیل قلب میگن باید استراحت کنیم...شما چیزی میدونین؟ من نمیدونم سرکار برم یا نرم این 10 روزو...بعد تا قبل از تشکیل قلب اگر مهمون داشته باشی کار کنی تاثیر داره؟من امروز یه عالمه مهمون ناخونده داشتم دست تنها با همسرم خیلی توی کار افتادم...حالا نگرانم واسه قلب اخه بعضی جاها خوندم قلب با استراحت تشکیل میشه

فریبا جون برای تشکیل قلب میگن باید استراحت کنیم...شما چیزی میدونین؟ من نمیدونم سرکار برم یا نرم این ...

منم استراحتی ندارم و سرکار میرم 

هرکار میکنم با هرچیز میخورم استرس میگیرم نکنه براش بد باشه

فک کنم این استرس ها بدتره از هرچیز

ایشالله شمام صدای قلب نازشو بشنوی  

خدایا شکرت 
منم استراحتی ندارم و سرکار میرم  هرکار میکنم با هرچیز میخورم استرس میگیرم نکنه براش بد باشه ف ...

ای جونم...فدات بشم...مرسی که جواب دادی...به خدا منم از استرس واقعا نمیدونم چیکار کنم...خدا خودش مواظب نی نی هامون باشه🌸😍🌸😍

ای جونم...فدات بشم...مرسی که جواب دادی...به خدا منم از استرس واقعا نمیدونم چیکار کنم...خدا خودش مواظ ...

ایشالله خدا خودش داده و خودش حفظ میکنه ولی ما چون سخت باردار شدیم خیلی حساس و نگران هستیم 🌹🌹

خدایا شکرت 
@زینبی_بابا   سلام عزیزم میگم گرید جنین تاثیر داره تو انتقال جنین که بگیره یا نه ؟ اگه چه گری ...

سلام عزیزم، اگر بگم تاثیر نداره دروغه ولی این جور نیست اگر گرید سی شد بشینی و غصه بخوری، چون خیلیا با همین گرید سی مامان شدن و ارزش فریز کردن رو داره و گرنه اوت میکردن

خیلیا هم بودن با جنین گرید آ نتیجه نگرفتن

فقط دست همون بالاسری هست اگر بخواد میشه 

سلام زینبی جان خوبید. من از صبح که بیدار شدم احساس میکنم زیر دلم گرفتس دلیلش چی میتونه باشه

سلام عزیزم، دلیلی نداره جز بارداری و پر خون شدن هر چه بیشتر رحم برای اینکه به نی نی غذا بدن😍😍😍😍

چقدر روزهای انتقال سخته، مخصوصا اینکه هیییچ کس از اطرافیانت خبر نداره که بخواهی باهاشون صحبت کنی😞 ...

سلام ستاره جان

به سلامتی انتقال دادی.ایشالله این روزا برات مثل برق و باد بگذره و خوش خبر بیای.

عزیزم به هیچ عنوان مهمانی نده تا می تونی استراحت کن.بیشتر منظورم اینه که ریلکس کن.تو خونه واسه خودت خوش باش فیلم ببین و کتاب بخون و واسه فرشته هات دعا کن.