2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام به همه عزیزان. بچه‌ها من یه مسأله ای دارم هرکس تجربه داره لطفا راهنمایی کنید مرسی،،من ۵ ساله از ...

من همسرم تعداد و تحرکش خوب بود فقط موروفولوژیش پایین بود. منم پلی کیستیک بودم. دکتر امیرجنتی اورولوژیست همسرم میگفت طبیعی اقدام کنید باردار میشید اما دکتر خودم کاملا مخالف بود و میگفت من مریض با این شرایط داشتم به نظر من میکرو کنید و الکی وقتتونو تلف نکنید. منم میکرو کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سنت کمه ، هنوز خیلی وقت داری تا روز پانکچر خیلی چیزا ممکنه عوض بشه زیاد شنیدم وقتی پانکچر شدن تعدا ...

ببین من سه روز قبل از پانر سونو کردم گفت فقط سایز یه تا فولیکولت خوبه. بقیه ریزن. ما به امید همین سه تا پانکچر میکنیم. روز عمل ۲۸ تا تخمک داشتم که به همسرم میگفتم شاید اشتباهی تعداد کل تخمکای اون روز برا همه رو جمع کردن به من گفتن. خوب پیاده روی کن و بدون اون فولیکای ریز هم شانس بزرگ شدن تا روز پانکچر رو دارن

من همسرم تعداد و تحرکش خوب بود فقط موروفولوژیش پایین بود. منم پلی کیستیک بودم. دکتر امیرجنتی اورولوژ ...

مرسی عزیزم،،مهربون. شما که تو چت هم شرمندم کردی،،، پس به نظرت شک نکنم دیگه؟ برم میکرو.

خدای مهربان،حواسش هست🤗
سلام به همه عزیزان. بچه‌ها من یه مسأله ای دارم هرکس تجربه داره لطفا راهنمایی کنید مرسی،،من ۵ ساله از ...

عزیزم همسر منم تقریبا مشابه همسر شماست. ما هم بعد مدت بیشتری به این نتیجه رسیدیم باید میکرو کنیم. البته دکترها هم باهامون موافق بودن.

بهار جونم سلام من هیچ مشکلی ندارم پی سی اوم دکتر نصر تعریفشو شنیدم چطور دکتریه؟راضی هستی؟ هزینه هاش ...

سلام عزیزم آره خداروشکر دکتر خوبیه تیمش خوبه 

هزینه هاهم خب آره بالاست ولی فکر کنم الان همه جاها خصوصیا تقریبا شبیه همه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم همسر منم تقریبا مشابه همسر شماست. ما هم بعد مدت بیشتری به این نتیجه رسیدیم باید میکرو کنیم. ال ...

چه مسأله ای شده واقعا،،،چقدر بده،،من یک درصد هم فکر نمی‌کردم شوهرم اینطوری باشه.ورزشکار حرفه ایه. چند درصد احتمال داره بگیره؟ به چی بستگی داره؟

خدای مهربان،حواسش هست🤗
نه دکترم ایشون نیستن اما آره تازه ویزیت شدم.  ضمنا توی پست های قدیمی اینستای دکتر نصر دیدم که ...

نمی دونم شاید بهم بگه

شما زدید آمپولشو چطوری بود از یه نفر شنیدم بعضیا بعد زدنش حساسیت نشون میدن سرما می خورن میخوام بدونم درسته یا نه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏