2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست
وای لیلا جان چقدر با این حرفت خوشحالم کردی، آخه همش میترسیدم یه دفعه اوج بگیره، خیلی ممنون که بفکرم ...

فداااات مامان مرضی. به خدا دلداری الکی هم ندادم. واقعا همینو گفت، بعدم یه بار این اواخر دکتر مردانی هم تو تی وی گفت اگه بخواد شدید بشه همون چند روز اول میشه وگرنه دیگه شدید نمیشه، فقط همون مراقبت جهت جلوگیری از انتشار ویروس رو میخواد. انشالله به زودی ویروسه از تنت میره بیرون و گل دخملی رو با خیال راحت بو میکنی و میبوسی و بغلش میکنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه قبلش علائمي نداره من حالم خيلي خوب بود تا شب بعد از پانكچر يك دفعه همه علايم ها باهم شروع شد

من مثلا خوشحال بودم میگفتم آمپولا برام عوارض نداشته ، ممنون که تجربتون رو در اختیار گذاشتین. فردا میرم سونوی روز هفتم همش میترسم که آمپولا جواب نداده باشه. یک بار برای iui دارو خوردم دکتر گفت انگار اب خوردی سیکلم کنسل شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علایمشون نمیدونم ولی میدونم تو هايپر شدید موقع سونو مشخص میشه، آخه وقتی برای قبل پانکچر سونو میشدم ی ...

عزیزدلم خوشحالم که باردار هستی ایشالا به موقع و صحیح و سالم بیاد تو آعوشت. ممنونم وقت گذاشتی برام

سلام عزیزم من یه بار پارسال پانکچر کردم  جنینی تشکیل نشد الان دوباره شروع کردم زیر نظر دکتر ع ...

ايشالله كه اينبار جنين خوب خواهيد داشت و انتقالتون مثبت ميشه عزيزم.

پيش كدوم دكتر رفتيد پارسال؟نگفتن كه چرا تشكيل نشد؟

ذخيره تخمدانتون چند هستش؟

ايشالله به حق همين شباي عزيز از همين سيكل جواب ميگيري من معجزه خدارو ديدم ايشالله شما هم ميبيني ...

الهی آمین. رحمت و مهربونی خدا حد نداره.

انیلی عزیز دلتو به خودش وصل کن و به آرامش جلو برو  که تو دریای مهر و علم و حکمتش غرقیم و امیدوارم ذره ای از این بیکرانها مهرش، قلب تو رو پس فردا با این جواب آزمایش، واسه یه عمر لبریز از شکر و شادی کنه. بخودش بسپار🌺🌿

اتفاقا از اشنا هیچ وقت اهدایی نگیر طرف غریبه ست،بعد از چند سال میاد بچه رو پیدا میکنه و کلی دردسر د ...

سلام

حقیقتش نمیتونم با خلقیات یه نسل ناشناخته کنار بیام چون بنظر من ژن یه حافظه نسلی رو همراه داره که عادات یه خانواده رو منتقل میکنه. میدونم بعدا درگیر میشم ولی با فامیل خودم این ابهام رو ندارم. ممنونم از راهنماییت.

سلام حقیقتش نمیتونم با خلقیات یه نسل ناشناخته کنار بیام چون بنظر من ژن یه حافظه نسلی رو همراه داره ...

عزیزم

ان شالله در بهترین حالت به خواسته ات برسی

گاهی بین بد و بدتر ادم مجبوره یه انتخاب کنه 

خواهش 
ايشالله كه اينبار جنين خوب خواهيد داشت و انتقالتون مثبت ميشه عزيزم. پيش كدوم دكتر رفتيد پارسال؟نگفت ...

سلام ممنونم الهی آمین. خدا شادی رو قسمت قلب همه مون کنه

پارسال ابن سینا رفتم و وقت مشاوره پذیرش دکتر سهیلا انصاری که مدیر فنی اونجاس مثل املاکیا سفارش داده بود مریض رو بفرستین واسه من. در حالیکه من بخاطر دکتر دیگه ای رفته بودم. بهرحال تجارتخونه شده دیگه.

تخصصش رو نمیدونم واقعا چطوره ولی اشرافش به اوضاع بیمار بنظر من افتضاحه. بهم گفت فلان دارو رو قطع کن در حالیکه اصلا برام تجویزش نکرده بود. حتی یک دقیقه ام حاضر نیست چهره به چهره با مراجعش حرف بزنه انگار روزه سکوت گرفته مثه مجسمه خشک. باخودم گفتم لابد از شدت اطمینان بخودشه.

اما  بعد پانکچر وقتی رفتم واسه توضیح تا دلیلش رو  بپرسم خیلی بی خیال گفت برو طبیعی اقدام کن. از عصبانیت دیگه چیزی نمیتونستم بگم. یعنی واقعا انسان هم نیستن که شعور و عاطفه داره؟ واقعا نمیدونست همسرم باروری طبیعی نداره. هیچ توضیحی ام نداد. برخورد باهاش برام خیلی منفی بود.

ذخیره ام  ۱/۱ هست. ولی بعد پانکچر گفتن هیچ تخمکی دریافت نشد نمیدونم واقعا نبوده یا آزاد شده یا هرچی. چون قبل پانکچر حتی سونو نکرد که اوضاع تخمک ها رو ببینه من به داروهاش واقعا مطمئن نبودم. تنها دوبار منو دید یکی تشکیل پرونده و یه بار بعدیم سونو که گفت فولیکول داری و قبل از پانکچر هم که اصلا سونو نکرد. بنظرم سرهم بندیش کرد که بره سراغ نفر بعدی. بعضی دکترا انگیزه براشون معنی نداره. و کارشونو عادتی واسه پر کردن قلک پول می بینن.