2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
شوهرم مرغ گذاشته رفته  میاد کته هم درست میکنه 😎😎😎خداکنه مثبت بشم وشرمندش نشم

واایی دیدی تو این مواقع که شوهرا کار میکنن چقدر شرمنده ش میشه آدم، انشالله که مثبت میشی و دل شوهرت شاد میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عالیه، من جاریم هر بار قبل انتقال وزن رو میاورد پایین، یه بار ۵سال پیش مثبت شد، پسرش ۴سالشه، ای ...

ایول به ارادش  حتمابارژیم وورزش؟

منو ببینی اصلا چاق نیستم ومشخص نیست توپرهستم

هرکی میبینه میگه اندامت چه خوبه 

اما خوب ۷۴ کیلو زیاده 

نوروزی گفت کم کن 

خدایابه امیدخودت🌺
واایی دیدی تو این مواقع که شوهرا کار میکنن چقدر شرمنده ش میشه آدم، انشالله که مثبت میشی و دل شوهرت ش ...

اره دلم براش میسوزه بیچاره صب میره تا ۱۱شب سرکاره فقط ظهرامیاد به ماناهارمیده شبم میاد خونه رو جمع میکنه وظرف میشوره کلی خجالت میکشم ازش میترسم کارکنم چون خیلی دعوام میکنه 

ایول به ارادش  حتمابارژیم وورزش؟ منو ببینی اصلا چاق نیستم ومشخص نیست توپرهستم هرکی میبینه میگ ...

من باشگاه میرم وزن اضافه میکنم 😐😐😐😐ولی حتما پیاده روی کن منم ۱۶۵قدمه ۶۷کیلوئم🙈

بچه ها من ۲۶ ای وی اف کردم و بتام خوب پیش میرف تا اینکه دکتر شیاف۸ساعتیم کرد۱۲ ساعت افتادم سر خونریز ...

سلام عزیزم.ظاهرا بتات رشد نداره، بزار این جواب آزمایشت بیاد ببین چطوره، به نظرم نباید همش بتا میدادی استرس به خودت بدی.میرفتی سونو ببینی کیسه هست یا نه

ایول به ارادش  حتمابارژیم وورزش؟ منو ببینی اصلا چاق نیستم ومشخص نیست توپرهستم هرکی میبینه میگ ...

نه ورزش نمیکرد فقط رژیم داشت.اما ورزش خیلی بهتره .اونم چاق نبود قدش بلنده تو پر هم هست، اما با این خمه هر بار قبل انتقالاش از وزنش کم میکرد من حس میکنم خیلی تاثیر داره 

سلام گلم.اره منم این آزمایشارو دادم.ولی این آزمایش برام عجیبه چون سال قبل ک انتقال داشتم ازم نگرفتن. ...

آزمایش قند بعد از ناشتاست منم دادم نگران نباش عزیزم چیز مهمی نیست اصلا...خواهر من تو دوران بارداری دیابت بارداری داشت دکترش گفت مصرف شیرینیجات و تا میتونه کم کنه همین

اره دلم براش میسوزه بیچاره صب میره تا ۱۱شب سرکاره فقط ظهرامیاد به ماناهارمیده شبم میاد خونه رو جمع م ...

آخی عزیزم.طوری نیست میگذره این روزا هم عزیزم.بعد با دخملای نازت که تو شکمت هستن براش جبران میکنی و خوشحالش میکنی