2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سه بار باردار شدم نمی دونم چرا اندفعه نشد بنظرت برم؟

مامان ماهک جان ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

چرا دو دفعه بارداری ناموفق داشتی دلیلش چی بود ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام خواهری شما مرکز دولتی انتقال انجام دادی؟؟؟؟چون منم جنین هام بیمارستان دولتیه...همش پیش خودم میگ ...

سلام عزیزم من رویان انجام دادم نیمه دولتی

اصلا به این حرفا نیست، رویان هم از قبل عمق رحم رو اندازه می‌گیرن و روز انتقال فقط یه شستشو انجام میدن و بعد هم انتقال

گلم دولتی و خصوصی نداره فقط خدا باید بخواد، تو بهترین حالت هر سیکل انتقال جنین 46 درصد شانس موفقیت داره و 54 درصد احتمال شکست هست، پس چاره کار فقط امیدواری و تکرار هست، میدونم منفی شدن خیلی دردناکه ولی از رحمت خدا نا امید نشو 

بنظرت اندفعه دوتا انتقال بدم درصد گرفتنش بیشتر از یکی هست؟

به نظر من که دوتا انتقال بده

حالا اگه خواست خدا بود دوقلو میشه نبود هم یکی میشه انشاالله

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من سه بار باردار شدم نمی دونم چرا اندفعه نشد بنظرت برم؟

منکه خیلی کارشو قبول دارم ، دوستم دوماه رفت پیشش باردار شد ، واسه مشکلات این تیپی خیلی خوبه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
هر دوبار ۲۷ بود عزیی.یبار ۱۳ هفته یبار ۱۵ هفته. شما چند هفته سرکلاژ شدی گلم؟با طول سرویکس چند؟

من دفعه اول هفته 12 که سونو شدم 33.5 بود طول سرویکسم

دفعه دوم 28 شده بود و چون ظرف 3 هفته 5.5 میلی متر کم شده بود خطر داشت و سرکلاژم کردن

اما به نظر میاد کیس شما خطر کمتری داری، و میتونی مثل من فعالیت های عادی تو خونه داشته باشی به شرطی که زیاد سر پا نباشی

یادمه اجازه بازار رفتن یا حتی 5 دقیقه پیاده روی تو پارک نداشتم و همش تو خونه بودم، حالا واسه شما توفیق اجباری باید خونه باشی😉😉😉

عزیزم منم منظورم همینه چون رحمم رو تقویت کردم تخمدانها رو میترسم این ماه جواب نگیرم چون دیدم این خان ...

نه این جوری نیست که فکر میکنی داروی هورمونی که نخوردی نگران نباش😉😉😉😉

اوابووست فقط ویتامین هست گلم و اتفاقا برای بارداری عالیه، نه اینکه همه برن اوابووست بخرن، نه، منظورم اینه حالا شما استفاده کردی بد که نمیشه هیچی، خوب هم هست 

عزیزم من دیدم بعضیا میگن چنددوره ال دی خوردن ک رحم و تخمدانها خاموش باشه تا پذیرشش براجنین بیشترباشه ...

نه گلم خیالت راحت

اسمش استراحت هست در واقع یائسگی موقت هست و به هورمون ربط داره نه ویتامین های موجود در مکمل اوابووست که هیچ کدوم هورمونی نیستن