2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
خواهرا امروز روز هفتم انتقال جنین بلاست هچینگ هست دیگه دل تو دلم نیست دیشب خواب دیدم از دریا یه ماهی ...

سلام مونا جون چه خواب قشنگی دیدی 😍😍 ان شاءالله خیره و مامان شدی عزیزم😘😘😘 😍😍😍 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مونا جون چه خواب قشنگی دیدی 😍😍 ان شاءالله خیره و مامان شدی عزیزم😘😘😘 😍😍😍 

مرسی عزیزدلم همچنین شما گلم ، الان داشتم به شوهرم میگفت من عطسه میکنم بچه هام تکون میخورن میخنده بهم 😍😍ایشالله قسمت هممون بشه مادر شدن همه باهم از ته دل بخندیم و خوشحال باشیم 🤗😘

والا الان که دکترم اجازه نمیده بهم تا کرج برم کاش شما هم ازش بپرسی معمولا هر جا بری بگی مشکلات رو ...

آخه دکترم وقتی میریم معلوم نیس از اتاق عمل کی میاد بخاطر همین طول میکشه قبلش ماما ویزیت میکنه تا دکتر بیاد فرستادن رو که میفرستن ولی مجبورم نمیتونم اینطوری بلاتکلیف باشم غیر حضوریم کاری انجام نمیدن که😢😢😢😢

خدایا...شکرت😍
عزیزم کاملا درکت میکنم، به منم گفتن سرکلاژ جلو چشم دکتر غش کردم از بس نگران بچه ام شدم ولی توکل به خ ...

عزیزم منم وضعم از تو بدتر هنوز به ان تی نرسیده سرویکسم تو سونو ۲۵ بود فک نکنم بدون ان تی سر کلاژ کنن😭

خدایا...شکرت😍
آها متوجه شدم  آره درسته مینور بودن باعث کمبود آهن نمیشه  متوجه نشدن دلیلی‌ چی هست؟  ...

زینبی جون درمورد مصرف قرص آهن چیزی بهم نگفتن.خودم سرخود دارم مصرف میکنم😐 بنظرتون لازم هست برم پیش دکتر ببینم چی میگن در مورد مصرف قرص آهن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
خواهرا امروز روز هفتم انتقال جنین بلاست هچینگ هست دیگه دل تو دلم نیست دیشب خواب دیدم از دریا یه ماهی ...

خواب خیلی خوبی دیدی انشاءالله بارداری عزیزم برات دعا خوندم 😍😍😍

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم خدا رو شکر که به سلامتی پانکچر شدی و مشکلی هم پیش نیومد ، تمام نگرانیهایی که برای پانکچر ...

ممنونم عزیزم از تمام دلداری و راهنماییتون بابت پانکچر،،،  از پانکچرم خیلی راضی بودم ولی شبش تو مراسم و امروز هم که تو مهمونی هستیم خیلی اذیت شدم چون هیچکدوم از دستورات غذایی که بهم تاکید شده بود مو به مو رعایت کنم رو رعایت نکردم و خیلی هم بالاجبار فعالیت داشتم و ببخشیدا از دیروز تا الان هرچی شیاف زدم اومده بیرون،،،  

درمورد جنین حق با شماست من یکم نگرانم ولی باید صبرمو بیشتر کنم چون الان که مطمئنن معلوم نمیشه چندتا جنین هست تا سه روز بگذره و قطعی بگن، چون من همیشه گیر مرخصی گرفتن هستم اختیارم دست خودم نیست همیشه باید مطلع باشم روز قبلش که مرخصی لازم دارم،،،،  رویان گفتن تا دوبار انتقال ناموفق نداشته باشی بلاست نمیکنن،،،  توکل به خدا التماس دعا

ینی مشکلتون فقط بسته بودن یه لولس؟ اینکه مشکل نیس. دوست خانوادگی ما با یه لوله باردار شد اونم طبیعی

اره عزیزم مشکل ما اینه همه هم میگن قاعدتا باید با این مشکل طبیعی باردار بشیم پلی خب نمیشیم البته خیلی خا هم هستن کلا بدون مشکل به علت نامشخص باردار نمیشن،،  من حتی ای یو آی انجام دادم ولی باردار نشدم خودم دیگه دیدم سنم داره میره بالا گفتم میخوام میکرو بشم وگرنه حالا حالا حالا دکترها میگفتن ای یو آی

خیلی ممنون از دعای خیرت  الهام جونم 😘😘😘❤❤  توکل به خدا عزیزم 💕💕💕 شما در چه مرحله ا ...

قربونت برم مهلا جون ..انشاءالله تو هم ایندفعه مثبت میشی و کلی خوشحالمون میکنی

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
سلام عزیزم خدا رو شکر، خیلی هم عالی،  راستش نهایت شنبه میتونی بری بپرسی چند تا شون رشد اولیه د ...

التماس دعا عزیزم،  یه چیزی اگه مثلا روز انتقال بگن چون زیر ۳۵ هستید فقط یه دونه انتقال میدیم من چکار کنم؟  کسی هست برم پیشش؟  میترسم تا اتاق عمل برمو تو کار انجام شده قرار بگیرم و یه دفعه بگن که یه دونه فقط انتقال میدیم و من بمونم و حوضم 

راستی قبل انتقال سونو انجام میدن یا فقط انتقال میدن؟؟