2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست
ظهیری هم خیلی تعریفشو شنیدم من بین صدری وظهیری صدری وانتخاب کردم چون از اول همه می گفتن برم پیشش

ظهیری ک اصلاب بیمارتوجه نمیکنه بهارجان،همیشه بااندومتر۷برام انتقال میداد،یکم زمان نمیداداندوم بره بالاتر،یایه قرص ویتامین دی روبهم نگف بایداستفاده کنی ویتامین دیم۸بود،فقط مریضاشویهوجم میکردمیگف فلان تاریخ واستون انتقال میدم ک چنروزمختلف وقتش گرفته نش،بارانتقال منفی داشتم تازه ازمایش ایمنی انعقادی رونوشت برام

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
یعنی یکماه بعد انتقال قلب میزنه؟

اره عزیزم به امید خدا😙😙😙انشاللله برای قلب نی نیامون ۴تایی با هم میریم چون زمانش یکیه

البته اگه من یهو قاطی نکنم ۱هفته دیگه نرم😁😁😁😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واسه پانکچر ۴ روز مرخصی گرفتم ولی بنظرم دو روز کافی بود چون روز سوم من رفتم بازار تهرانو زیرو رو ...

❤❤❤

دکتر به من گفت یه روز کافیه ولی خوب دوروز بهتره اگه به پنج شنبه جمعه هم بخوره ک چه بهتر

ظهیری ک اصلاب بیمارتوجه نمیکنه بهارجان،همیشه بااندومتر۷برام انتقال میداد،یکم زمان نمیداداندوم بره با ...

که اینطور دکتر صدریم راستش بخوای زیاد اهل این نیست بگه این ویتامینو بخور اونو بخور خودم باید بهش بگم اونم میگه آره بخور خوبه ولی خب خداروشکر به آدم توجه می کنه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
دکتر اورلوژش خیلی خوبه که مشکل واریکوسل شوهرم پس از اینهمه مدت فقط اونا تونستن تشخیص بدن آزمایشگاهشو ...

سلام.عزیزم خوبین؟ شما کجا اورتومول فرتیل پلاس رو خریدین.ما هر چی گشتیم پیدا نکردیم.اهواز هم رفتیم گیرمون نیومد.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گفت روزی یدونه و نصفی پنج شنبه و جمعه دوتا حتما حتما باید بخوری  باید تو بارداری ۲ حداقل باش یا ...

چقد زیاده😑دکتر من که گفت فقط دو روز توی هفته جای نصفی یکی کامل بخور...بقیه روزا همون نصف!

البته دکترم گفت سه ماه دوم بارداری تیروئید تا ۳/۵ هیچ مشکلی نداره.ولی چون میخوام بالاتر نره اینجوری بخور...نمیدونم والا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام.عزیزم خوبین؟ شما کجا اورتومول فرتیل پلاس رو خریدین.ما هر چی گشتیم پیدا نکردیم.اهواز هم رفتیم گی ...

ما رشت می خریم 

داروخانه دکتر جمالزاده هم آنلاین تا چند وقت پیش داشت برو تو سایتش ببین شاید داشته باشه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چقد زیاده😑دکتر من که گفت فقط دو روز توی هفته جای نصفی یکی کامل بخور...بقیه روزا همون نصف! البته دک ...

سرچ کن ببین میتونی ی دکتر خوب پیدا کنی  حتما تحت نظر باش

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
سرچ کن ببین میتونی ی دکتر خوب پیدا کنی  حتما تحت نظر باش

چجوری اخه عزیزم؟یعنی از راه دور زیر نظر دکتری باشم؟انلاین مثلا؟

اخه تو شهر خودمون نیست

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چجوری اخه عزیزم؟یعنی از راه دور زیر نظر دکتری باشم؟انلاین مثلا؟ اخه تو شهر خودمون نیست

یعنی اصلا دکتر غدد نیست ؟ باز تو اینترنت سرچ کن اگه نزدیکم بود  بهتر اگه دور بود احتیاج نیست شما بری ب همسرت بگو جواب ازمایشو با داروت رو ببره خودش میگه منکه از سری بعد دکتر گفت خودت نیا همرات بیاد کافی

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
یعنی اصلا دکتر غدد نیست ؟ باز تو اینترنت سرچ کن اگه نزدیکم بود  بهتر اگه دور بود احتیاج نیست شم ...

عزیزم نزدیکترینش ۳ ساعت راهه!و اونم راهی که پر از دردسره

یعنی رفتنش مشکله...بعید میدونم بشه برم!چی بگم خواهر

عزیزم نزدیکترینش ۳ ساعت راهه!و اونم راهی که پر از دردسره یعنی رفتنش مشکله...بعید میدونم بشه برم!چی ...

واسه تیروئید معاینه خاصی لازم نیس 

دکتر آزمایش رو نگاه می کنه دارو تجویز می کنه

لازم نیس خودت حتما بری