2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
خانما میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید این انتقال چهارممه و روز ۱۲ انتقالم هرچی به روز آزمایش ...

عزیزم امیدوارم که با یه آزمایش تپل بیای و خبر مامان شدنتو بدی ان شالله🙏🙏💚یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین علیه السلام💚

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من برای بار سوم هم منفی شدم دیشب خیلی گریه کردم ولی مهم نیست قسمتم الان نبوده.میخوام با انرژی بیشتری ادامه بدم اولم دکترم عوض کنم چون واقعا دکتر بی مسئولیتی بود وهست. اصلا با مریضاش همراه نیست تا الانم بخاطر جنینا و پرونده ام باهاش ادامه دادم اشرف معینی رو میگم.هرکسی هم باهاش نتیجه گرفته لطف خدا شامل حالش شده اون تبحری تو زنان نداره.من در حین انتقال آخرم دکتر مرکز باید بفهمه دهانه رحمم ملتهب و زخم داره اون دکتر بی مسئولیتم حتی زحمت یه معاینه ساده رو قبل از انتقال بخودش نداد دیگه بقیه ماجرا رو میشه از اینکارش فهمید که چقدر بی مسئولیته و بی وجدان هست. انگار مطبش سری دوزیه دسته ای مریض ویزیت میکنه. واقعا نمیخواستم اسمشو بیارم ولی این کار اخرش شدیدا رو مخم رفته بود. دوس داشتم تجربه ام رو بگم.من خیلی اهل دکتر تغییر دادن نیستم برای همین باهاش ادامه میدادم . حالا دیگه کاریش نمیشه کرد حماقت خودم بود.

میشه دکتر خوب و مرکز تو تهران که حداقل با مریضشاشون حرف بزنن بهم معرفی کنید مشکلم اندومتریوز هست.

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
خانما میشه با دلای مهربونتون برام دعا کنید این انتقال چهارممه و روز ۱۲ انتقالم هرچی به روز آزمایش ...

عزيزم خيلي سخته از ديروز كه لك ديدم كلا انگيزمو واسه همه چيز از دست دادم ولي اينم ميگذره و من مطمئنم هممون يكروز مادر ميشيم. خداوندان با صابران است.

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها ازمایش ایمنی انعقادی مشکل داشته باشه باید قبل تخمک کشی مشکل برطرف کرد یا اشکال نداره بزاریم ب ...

عزیزم اگه از قبل باشه بهتره چون میتونه رو خونرسانی به رحم و تخمدانم اثر بذاره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آه چه خوب نمی دونستم فکر میکردم نباید بیشتر موند از نیم ساعت ممنون از راهنماییت عزیزم الهی که خدا دل ...

نه بابا هر چه بیشتر بهتر..... 

اتفاقا اگه صبحونت پنیر و گردو و لبنیات توش باشه بهتره 4 ساعت فاصله بدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فرق ال دی و اچ دی میدونین چیه؟ من هر بار ال دی بوده.

عزیزم اچ دی انگار هورمونش قوی تره.من قبل انتقالم اچ دی داشتم..🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم من وقتی سوپام گرم میشد چون نباید روغن زیتون رو شعلل باشه وقتی میریختم تو بشقاب بعدش روغن زیتون ...

خانومي من خيلي مستعد يبوستم

روغن زيتون اول صبح هم ناشتا خوردم

رو نيمرو خوردم

تو سوپ و سالاد هم خوردم

روغن زيتون اصل بودار هم ميخورم و مزه شو تحمل ميكنم

ولي فايده نداره 😕

اتفاقا عزیزم فقط سوپ خوردن خودش یبوست میاره....  غذای حجیم خصوصا نونی هم بهتره بخوری....  ...

نه آنا جان فقط سوپ نميخورم

اتفاقا نون سبوس دار ميخورم

سوپ جو دوسر با آبقلم درست ميكنم خوندم جو آب ميكشه و حجيم ميشه

درسته؟؟

عزیزم در این حد طبیعیه....  اگه خیلی کم بشه بهتره چک کنی....

اوکی عزیزم.❤

والا جدیدا یه دو هفته ای شاید بشه که خیلی واضحه حرکتاش.بعد روزایی که سرپام یا مثلا کارامو میکنم کمتر حس میکنم.

توکل برخدا❤

ان شاءالله خودش محافظ همه جوجه ها باشه🍀

ان شاءالله قسمت همه منتظرا☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
به نظرم شانس داری که دکترت حساسه به شرایطت و چک میکنه....  

الان دکتر زنانم گفت تا نامه نیاری انجام نمیدیم دارم دیوونه میشم بهم گفت قرصمو ال دی  قطع کنم ولی من قطع نمی کنم این دوروزم می خورم میمونم هفته دیگه میرم آزمایش شاید پایین اومده باشه فقط آنا جون باید چند باشه که قبول کنن یکی از دوستان گفتن 2.5

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏