2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045690 بازدید | 684478 پست
مرسی عشقم نفر بعدی شمایی انشالله 😘😘😘منتظر خبرهای خوب ازت میمونم❤️❤️

ممنونم مهربون انشاللللللللله🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
یعنی از علائم مثبت شدنه یا موقتی چند نفر شدیم؟ ابن حجم از اشتها به دو نفر نمیخوره انگار یک تیم فوتبا ...

الهی امین حتما همینطوره یه تیم شدین به امید خدا🌷🌷🌷🌷🌷🌷

راستی همکارت خوبه😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی که انقدر دلم و شاد کردی نیم ساعت دارم به اشتباه تایپیت میخندم😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی جدی داش ...

وای منم دلم درد کرد..... 

همیشه بخندین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم.مامان شدنت مبارک گلم فرقی نداره شیاف و امپول...من و خیلی از دوستای دیگه اینجا شیاف داشتی ...

ممنون ازت مهربونم من سومین بار که انتقال میدم دو دفعه قبلم منفی شدم هر دو بار شیاف گزاشتم ایندفعه گفتم امپول امتحان کنم شاید موثرتر باشه واقعا دیگه دردش زیاد بود. امیدوارم همه مون موفق باشیم من سه شنبه باید ازمایش بدم خیلی کلافه ام و بی حوصله🙁🙁🙁

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...
ممنون ازت مهربونم من سومین بار که انتقال میدم دو دفعه قبلم منفی شدم هر دو بار شیاف گزاشتم ایندفعه گف ...

عزیزم انشاللله مثبتی راهی نمونده دیگه تا خبرای خوب💛💛❤❤

سلام عزيزم آره من حس مى كنم جوجه ات پسره چون من خيلى سرمايى شده بودم بتاى من ٣٠٠ بود كه گفتن از نظر ...

آنا حق داره بیاد دنبالم با ماهیتابش 😬

همش تو  دلم میگفتم بتام کمه باید تکرار کنم و هزارتا فکر منفی دیگه😶درحالی دکترم گفت عالیه !

برای من همون روز سونو بخاطر ضخامت انجام داد میگفت باید بفهمم چه دوزی رو تجویز کنم ! یعنی خدا الشفاععع الهام😂 

راستی همون دکتر میکروت کارای بارداریتو پیش برد ؟؟ 

برای من گفته باید بیماریستان انتخاب کنم و دکتر دیگه ای 😶 

خودش شخصی هر ویزیتش ۱۲۰ یورو هست 🥺 از دکتر دیگه ای میترسم نمیدونم چطور پیش میبرن مخصوصا الان دارو هم استفاذه میکنم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
واااي منم اينجوري هستم نگران شده بودم. گفتم بايد حالت تهوع داشته باشم چرا همش گرسنه ميشم😁😁شما حالت ...

حال منم همینع دیر بخورم حالم خراب میشه کلا ضعف میکنم 😶 حالت تهوع منم بفکرش بودم چرا ندارم 😂هردوتامون بخوریم اگه حالت تهوع پیدا کردیم ارزو بدل غذا نمونیم😂😂

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
روزی چند تا شیاف میزاشتی و ۲۰۰ بود یا شیاف ۴۰۰؟؟

من شیافم اندومترین ۱۰۰ بود...روزی سه تا داشتیم

اما سیکلوژست نمیدونم برای بعد انتقال دزش چطوریه و روزی چندتاست...بچه ها داشتن بعضیا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم انشاللله مثبتی راهی نمونده دیگه تا خبرای خوب💛💛❤❤

ممنون عزیز جان 

الهی امین ...خبرهای خوب برای همه کسانی که در انتظار فرزند هستن😊

✨الهی ...دلم خوش است به معجزه ات... که اتفاق می افتد ومن شاد شاد فقط سر بر سجده میگـــذارم و میان اشـــکهای شوقم فقط میگویم ...بودنت را  شــــکر... سبحان ا...

منم روزی دو تا شیاف پروژسترون ۴۰۰ استفاده میکنم

ممنون ازت مهربونم من سومین بار که انتقال میدم دو دفعه قبلم منفی شدم هر دو بار شیاف گزاشتم ایندفعه گف ...

فدات گلم...منم همش میترسیدم تاثیر شیاف به اندازه ی امپول نباشه...چون مثلا بعد یکی دو ساعت استراحت بازم کلیش دفع میشد...ولی خداروشکر مثل اینکه تاثیرش مثل امپول بود.چون بقیه ی دوستامم تو همون اتاق همینطور شیاف داشتن و مثبت شدن...اره منم شنیدم امپول پروژسترون دردش وحشتناکه

عزیزم غصه نخور ان شاالله مامان شدی و سه شنبه خبر مثبت شدنت رو اینجا میخونیم😘به اتفاقای خوب فکرکن

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رییسمه اوووف قیافش دیدنیه وقتی بفهمه من چند نفر شدم 

تا چشش در بیاد🤣🌷🌷🌷🌷🌷🌷