2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوهفته قبل شما بمن گفتی که با سینافکت تخمدانت جواب نداده بود و دکترت قطعش کرد و سیکل ادامه دادین ،ام ...

فدات عزیزم.... 

بعضا باید خودمون حواسمون باشه چون این علم بیشتر تجربه.... 

من دکترم برا سیکل سومم میخواست برام اگونیست رو امتحان کنه اما وقتی گفتم سیکل اولم چطور بود گفت پس اصلا بهش فکر نمی‌کنیم و همین اگونیست رو در نطر میگیریم فقط این دفعه تاکید کرد مریونال رو هر طور شده گیر بیار.... 

آخه سیکل قبلمم بهم تاکید داشت مریونال بگیرم من پیدا نکردم مشابه گرفتم.... 

این دفعه گفت حتما مریونال بگیر.... 

شکر خدا تونستم پیدا کنم و بدنم جواب بهتری نسبت به سیکل دوم داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی همیشه تنتون سلامت باشه و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه عزیزم

فدات عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی

ببخشید که خوش خبر نیستم براتون

انشالله سری بعد خاله تون میکنم 

خدا صلاح میدونه که چی برام بهتره همیشه دعام همین بوده گله ندارم (خدایا هر چی صلاحمِ بهم بده ، شکرت )

حتما الان وقت خوبی نبوده وقتش بشه حتما میده بهش شک ندارم

ولی انصافاً اینسری انتقال سختی رو پشت سر گذاشتم همه بلایی سرم اومد 😢

آرزوی قلبی م اینه که همه تون رو با صفت مامان (واقعی) صدا کنم

ممنون که دعام کردید و انرژی مثبت فرستادید

همچنان ادامه بدید لطفا، که محتاجم به دعاهای ناب تون.

دوستتون دارم زیاااااد😘😘😘😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
مریم جون...ولی بر امن ستروتاید دیر شروع کردن..چون پلی کیستیک بودم تزریقای اول فولیها رشد نکردن..تاچن ...

چه عالی......همینه نفس جون میگم دکترای معروفمون سپردن کارشون رو به منشی بیسواد خودشون... خدا خیرشون نده....من از تشخیص و دقت و ادب و احترام دکتر راضیم اما کار نوشتن دارو با منشیه فقط دوز رو از دکتر میپرسه

زینبیه اینجور کار کرده برات...خدا خیرشون بده....هیچوقت از زینبیه تصور و حس خوب نداشتم اما از وقتی با تو اشنا شدم میبینم کارش خیلی خیلی بهتر از این مطبای بقولی عالیه!!!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

😣😣😣😣😣

خدا گفته بود مثبتی

😭😭😭😭😭

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام به همگی ببخشید که خوش خبر نیستم براتون انشالله سری بعد خاله تون میکنم  خدا صلاح میدونه ...

عزیز دلم مطمئنم به زودی میایی خبر معجزه میدی... 

شاید بگی خوب لوله هام تعطیلن، اما بهت قول میدم این ایمانت برند لوله هاتو بالاتر از بوش میکنه.... 

عزیزم متاسفم انشالله خدا میخواد طبیعی مامان شی.امیدتو از دست نده قربونت برم وقت زیاده انشالله خیلی رود مامان میشی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

عزیزم امیدوارم قلبت همیشه آروم باشه و هیچوقت غم و غصه ای توش نباشه و همیشه دعا می کنم که به زودی مامان بشی و نتیجه ی زحماتتو بگیری دوست مهربونم.

بخدا خیلی دلم گرفت برات از خدا بهترینا رو میخوام

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
چه عالی......همینه نفس جون میگم دکترای معروفمون سپردن کارشون رو به منشی بیسواد خودشون... خدا خیرشون ...

واقعا دارو منشی مینویسه؟ ، چه بد،کلی ویزیت دکتر متخصص از آدم. میگیرن اما همه کارا منشی انجام میده، این واقعا خیییلی اسفناک هست، حداقل به منشی میگفتین خارجیشو براتون مینویسه، البته این بار که گذشته و حتما یک خیری بوده، ولی از دست این روش کاری دکترا خودمون باید اطلاعاتمون ببریم بالا و پیشنهاد بدیم