2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046205 بازدید | 684503 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جواب نیومد؟..اخ جون من دل تو دلم نیست

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من ای وی اف اول داروی مهار نداشتم فقط ال دی و ستروتاید از روز ۷و نتیجه خوب بود اما ماه قبل دکترم تغی ...

عزیزم خوب ستروتاید برا مهار بوده فقط فرقش اینه اول تخمدان تحریک میشه تا به حدی که پیش رفت بعد مهار اتفاق میفته.... 

من به سیکل با ستروتاید بدنم بهتر جواب میداد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله به زودی مشکلت حل میشه و طبیعی هم باردار میشی....  عزیزم اولین مساله سلامت خودته. ...

بله عزیزم درسته باید سالم باشم تا بتونم فرزند سالم به دنیا بیارم و تربیت کنم .

من سینال افم ایرانی بود هاش ام جی و ستروتاید خارجی

مریم جون...ولی بر امن ستروتاید دیر شروع کردن..چون پلی کیستیک بودم تزریقای اول فولیها رشد نکردن..تاچند دوره امپول زدم کلا گفتن ستروتاید نگیر..بعد ک فولیها خودی نشون دادن ستروتاید زدم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اکثر دکترای تهران تاکید میکنن گونال اف بخرین کاش شما خارجی میگرفتی 

دقیقا .دکتر منم تاکید داشت ب هیچ وجه سینال نگیر فقط گونال..منم تعجبم دکتر مریم جون ک یکی از بهترینای شیرازه چطور سینال تجویز کرده

انا جان بالای ۱۲ بسه بده برای انتقال؟ چرا بعضی ها روز ۱۰ ضخامتشون ۱۱ و ۵ روز بعدش انتقالشون و میگن ...

عزیزم دقیق نمیدونم ولی میدونم خیلی بالام بشه خوب نیست مثل این میمونه آندومتر پیر شده باشه.... 

البته این ٨ تا ١٢ مال آخرین سونو هست.... 

یعنی احتمالا روز انتقال بالاتر بوده.... 

اکثرا دیدم سونوی آخر یا هفته قبل انتقال.... 

مثلا من آخرین سونوم دو سه روز قبل پانکچر بود که ٩ و نیم بود.... 

دو سه روز بعد پانکچر بود و روز ۵ و ۴ بعدم انتقالام یعنی کلا میشه ٧ روز بعد آخرین سونو.... 

برا فریز هم معمولا دیدم یه هفته بعد آخرین سونو تاریخ انتقال میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اکثر دکترای تهران تاکید میکنن گونال اف بخرین کاش شما خارجی میگرفتی 

باید بگم متاسف برای جامعه پزشکان استادمون چون در شیراز و ایران فقط اسم در کردن و شلوغی مطب و جیبشون مهم شده دیگه وجدان نیست و یا کمرنگ شده.....اگر تو دفترچه برای من گونال نوشته بود از زیر زمینم گیر میوردم....اما ننوشته بود و تعطیلات و نبودن دکتر خیلی بد بود روزای تزریقم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اگر شیطون نبودم که الان همسر و بچه نداشتم😁همین شیطنتم راز موفقیتمه😉این اخریا تیرم به سنگ خورده انش ...

آمینننننن.... 

عزیزم خوب ستروتاید برا مهار بوده فقط فرقش اینه اول تخمدان تحریک میشه تا به حدی که پیش رفت بعد مهار ا ...

دوهفته قبل شما بمن گفتی که با سینافکت تخمدانت جواب نداده بود و دکترت قطعش کرد و سیکل ادامه دادین ،اما دکتر من گفت هم دارو ادامه و سینافکت ادامه بده ،من داروها رو قطع کردم از تجربه شما و خودم به این نتیجه رسیدم این راه اشتباهه و نباید ادامه بدم ،ممنون آنا جون تجربیاتت رو در اختیارمون میزاری

میتونه بی تاثیر نباشه....  من خودم مدتها بود درد پریودی نداشتم اما این سری مجبور شدم شیاف دیکل ...

الهی همیشه تنتون سلامت باشه و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه عزیزم

خدا جونم شکرت...