2777
2789
عنوان

زندگی من بعد خیانت شوهرم

10763 بازدید | 301 پست

پنج ماه از لو رفتنش میگذره کل زندگیمون داشته خیانت میکرده با زنای هرزه.تو این چند ماه چالشای خیلی زیادی داشتیم و هر بلایی تونستم سرش اوردم 

تو تاپیکای قبلم همه رو توضیح دادم

بعد اینکه خونه و ماشین و حق طلاق و حضانت بچه هام و کل طلاهام ازش گرفتم با هزار التماس و خواهش و واسطه و ضمانت دخترم گذاشتم برگرده خونه و سر زندگیش با هزار شرط و شروط و فقط یکبار فرصت

تو این چند ماه خیلی تغییر کرده. هیییچ شباهتی به ادم قبلی نداره

خودش گفت اون آدم کثافت بود فکر کن مرده و من یه آدم جدیدم. فقط میخام زندگی کنم با شماها

نمیخام بگم بهش اعتماد کردم و مطمعنم که دیگه خیانت نمیکنه. اصلا.. خیلی هم بهش بی اعتمادم ولی خیانتم کنه دیگه برام مهم نیست فقط فرصتی که دادم تموم میشه و با لباس تنش میندازمش بیرون 

کل پولاش خرج من و بچه ها میکنه

هفته پیش سه تا النگو گرفت برام. 

هرچی بخایم نه نمیگه. تو کارای خونه خیلی کمک میکنه. با بچه ها فوق العاده مهربونه و حامیشونه 

میخام بدونم با این تغییراتی که کرده بازم اشتباه کردم فرصت دادم بهش؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشتباه نکردی. حداقل بعدا با خودت نمیگی کاش بهش فرصت داده بودم. 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
بیشتر ببینید

اگه انقد حضورش مثبته و بچه ها راحت ترن 

نه اشتباه نکردی

دیگه به درست غلط بودنش فک نکن

ولی اشتباه که دیدی 

برا همیشه قیدشو بزن

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!