2777
2789
عنوان

زندگی من بعد خیانت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10762 بازدید | 301 پست

خدا از اشتبا های ما می گذره ماهم باید بگذریم دیگه

برای اینکه دیگه تکرار نشه خیانت رو ریشه یابی کن شاید یک سری کارا رو شما نباید انجام بدهی 

یا یکسری کار هارو  باید انجام بدی تو زندگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درسته خیانت از یاد ادم نمیره

ولی شرایط تو از خیلیا بهتره اینکه همه زندگیش رو به نامت زده تغییر کرده بچه هات کنارتن فک کن طلاق گرفتی با یه نفر دیگه ازدواج کردی که این زندگی ریسکش کمتره

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگو شوهر

بگو شوهر هرزه

فاطمه هستم دختری از دیار مازندران یادمه یه روزای تاپیک روز شمار برای تموم شدن سربازی عشقم میزدم بلاخررره تموم شد ۳ ساله جونمون به جون هم بنده انشالله امسال تاپیک بهم رسیدنمونو میزنممم براتووون

بیشتر ببینید
چجوری خونه ماشین گرفتین شوهر من خیلی اذیتم میکنه

با تهدید. گفتم نزنی به نامم پیاما و عکساتون استوری میکنم اینستا. 

روز محضر هم زنگش زدم گفتم تا نیم ساعت دیگه نیای اولین پیام میفرستم برا ابجیت 

من بودم کار شما رو انجام میدادم، حسم میگه کاملا عوض شده و دیگ قرار نیست خیانت بکنه، در ضمن همه چیزشو به شما داده این نشونه خوبیه، فقط ی کاری مونده که انجام بدید اونم تراپیسته که بتونید با آرامش بیشتر زندگی کنید

هرکس شرایط زندگیش متفاوتهولی خب اگر من بودم نمیتونستم بپذیرم خیانت رو هرچقدرم طرفم عوض شده باشه

من دو تا دختر نوجوون دارم که به شدت آشفته بودن نمیخواستن جدا شم باید به اونام فکر میکردم ملدر بودن کار خیلی سختیته 

از حق خودت میگذری بخاطر حق بچه هات

من دو تا دختر نوجوون دارم که به شدت آشفته بودن نمیخواستن جدا شم باید به اونام فکر میکردم ملدر بودن ک ...

در واقع بخوام منطقی فکر کنم رابطه ی من و پدرشون هیچوقت قرار نیست مثل رابطه ی یه زوج عادی بشه

و این به نظرم تاثیر مخربش بیشتر از جداییه

🦦

بنظرم ب اندازه کافی ادب‌ش کردی 

واقعا آفرین بهت

امیدوارم بعداین زندگیتون عالی بشه

سعی کن کم کم فراموش کنی ب قول خودش فک کنی یه آدم جدیده

اصلنم توی دعواهای آینده‌تون گذشته‌شو نکش وسط

امیدوارم آدم شده باشه و عالی پیش بره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.