2777
2789
سلام به همه عزیزان من 31 سالمه . اخیرا یکی از همکارام عاشقم شده !! با جستجوهایی که کردم عشق پاک و بی آلایشی داره ولی چند تا مشکل هست !! از من 5 سال !!!!! کوچیکتره و من فقط ازش خوشم میاد ولی عاشقش نیستم !! و اینکه از فرهنگ خوانوادش خوشم نمیاد ولی روح و وجودش همون مرد رویاهای منه !!! نمیتونم تصمیم بگیرم !!!!!!!!!!! خواهش میکنم خواهری کنید برادری کنید تو این تصمیم کمکم کنید !!! من خواهر یا برادر بزرگتر از خودم ندارم و تو این جور مسایل اصلا وارد نیستم !!!! ممنون از همتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الی جون عشق بعد ازدواجم بوجود میاد تازه بعد ازدواج این عشق کاملتر چون با شناخت بوجود میاد پس نگران عاشق نبودنت نباش. من خودم سنتی ازدواج کردم و همیشه به کسایی که عاشقونه ازدواج کردن غبطه می خوردم ولی الان عشقی که بین من وهمسرم بوجود اومده نتنها کمتر از اون زندگیا نیست بلکه به جرات متونم بگم بیشترم هست.
سلام الی جان
ببین عزیزم اینکه می گن تو می خوای با خود طرف زندگی کنی نه با خانوادش(بی ادبیه ولی راحت بگم )همش چرت و پرت . خانواده و فرهنگشون خیلی مهمن اونقدری که اصلا فکرشو نمی کنی من با این اشتباه به دام افتادم البته نمی خوام بگم بدبختم ولی از 100درصد مشکلاتم 60 تا 70 درصد برمی گرده به فرهنگه خانواده همسرم و اختلافات سطحی و فرهنگی در خانواده هامون .
در مورد اختلاف سنتون من نظرم اینکه بستگی به خود طرف داره مثلا من شوهرم 11 ماه از من بزرگتره ولی انقدر پخته است که حتی پدرش هم برای همه کارهاش با اون مشورت میکنه و کلا ظاهرش و افکار و تجربیاتش 10 سال از خودش بزرگتره و همیشه به نظرش من کارهای بچه گانه میکنم .....
سلام به نظر من هم اختلاف سنی چیز زیاد مهمی نیست و اگر واقعا اون آقا به درک ازدواج رسیده باشه اشکالی نداره اما اختلاف فرهنگی واقعا رو زندگی اثر می گذاره حتی اگر قرار باشه ماهی یه دفعه خانواده ی همسرت رو ببینی اینجوری انتخاب همسر درست نیست باید بشینی خوبی ها و معایب طرف مقابلت رو بنویسی تا ببینی نفع شما کجاست
عزیزم اولا که نمی خوای بچه بزرگ کنی که ؟ خودت بعدها بچه دار خواهی شد به امید خدا.
ثانیا تفاوت فرهنگی کاملا مضره تو می خوای با خونواده اش هم معاشرت داشته باشی (کاملا و 100 در 100 با فریبا جون موافقم) خودش هم در همون فرهنگ بزرگ شده و تفاوتهاش رو وقتی رفتی زیر یه سقف می بینی که دیگه دیر شده. عاقلانه فکر کن.

منم با فریبا موافقم
توی ایران فرهنگ خانواده طرف خیلییییییی مهمه
چون بالاخره اون پسر هم توی اون فرهنگ بزرگ شده و بعد از ازدواج با شما که نمیخواد قطع رابطه کنه با خانوادش که
اگه فرهنگشون با شما خیلی متفاوت باشه سر کوچکترین مسائل که حتی فکرشم نمیتونی بکنی با هم به مشکل میخورین از شب خواستگاری گرفته تا شب عروسی آدم رو حرص میدن
باید انجامش بدم...کافیه بخوام...
سلام عزیزم.....به نظر من 5 سال خیلی زیاده....همیشه زن عقل و فکرش خیلی پخته تره...من الان باشوهرم نزدیک 11 سال اختللاف سن داریم با این وجود گاهی اوقات حرفاش خیلی بچه گانست....واسه منکه شنیدن این حرفا زجر آوره.....اما در کل خوبه چون صدبار نمیخوام بهش چیزی بگم خودش خودکار کارشو میکنه......الحمد الله راضیم.....میتونی یه مدت بیشتر باهاش باشی بشناسیش...بخدا درک مرد خیلی مهمه.....اگه دیدی رفتارش و حرکات و طرز برخوردش جا افتادست اصلا مشکلی پیش نمیاد.....ان شاالله خوش بخت بشی
خیلی خوش شانسو خوش اقبالم خداوندا شکرت
2810