2777
2789
عنوان

کمممممکککککک به این خواستگارم چه جوابی بدم ؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9768 بازدید | 54 پست
عزیزم یکی از آشناهای ماام با خانومش 5 سال اختلا ف سنی داره پسره 28 سالش بود ودختره 33 سالش الان خیلی خیلی خوشبختن عزیزم بازم ببین عقل و دلت چی می گه سن خواستگارتون کم نیست که بخواد خام باشه و بعدا خدایی نکرده پشیمون بشه
درمورد فرهنگم بگم ..... من خیلیا رو میشناسم که خانوادشون خیلی فرهنگشون ناجور اما فرزندشون با فهم و کمالات....اصلا بهشون نمیخوره فرزند همچین مادر پدری باشن
خیلی خوش شانسو خوش اقبالم خداوندا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یکی از دوستان من با شرایط شما ازدواج کرد اولین مشکل سر بچه دار شدن بوجود اومد چون شوهرش اصلا نمیخواست و میگفت زوده و سن دوست من واسه بچه دار شدن داشت می گذشت با تمام اینها بچه دار شدن و الان که بچه شون پنج ساله شده و هیکل دوست من سر زایمان خراب شده .......تازه این اقا جذاب تر شده و هر جا که میرن همه فکر میکنن این خانم خواهر بزرگ این اقاست این موضوع هم به مرده اعتماد به نفس میده و هم باعث حسادت و از دادن اعتماد به نفس درستم شده .......اینها تازه قسمتی از مشکلات اونهاست.....شما گفتید اختلاف فرهنگی هم دارید؟!!!!!
مشاوره کن حتما میگن نه چون فرهنگ ما قبول نمیکنه.خیلی از طرف خانواده پسر مخالفت میشه اگه در ظاهر نه در باطن حتما.بعدا با حاملگی و زایمان هم ظاهر تغییر میکنه .تازه اینها هم نباشه خود پسر ته دلش همیشه این هست که تو بزرگتری....
الی جان

سنش واسه شما کم هستش ، چون ایشون باید الان حدود 26 اینا باشه و تو این سن هنوز مردا جا نیفتادند و در حال تغییر شخصیت و خلق و خو هستند و تازه در 30 به ثبات می رسند ولی خانمها تو سن شما کامل و شخصیتشون غیر قابل تغییره .
عزیزم به نظر من این مساله کاملاً و 100% به خودت و طرف مورد نظرت بر می گرده (منظورم خصوصیات اخلاقیه دو طرفه) این که ما اینجا نظر بدیم که این ازدواج خوبه یا بده فقط به عقیده شخصیه و اصلا نمی تونه راهنمای شما در ازدواجت باشه چون هر کسی نظر شخصیه خودش رو می گه و چه + چه - نمی تونه 100% درست باشه . من یه مثال برات می زنم: من دو تا دوست دارم که هر دوشون ازدواج کردن یکیشون شوهرت چند ماه از خودش بزرگتره و یکیشون شوهرت چند سال از خودش کوچیکتره . اونی که شوهرش کوچیکتره زندگی خیلی موفق تری نسبت به اون یکی داره جوری که احساس می کنی مرد بزرگتر بچه تره و با این که سن و سالش کم نیست اصلا نمی تونی روش حساب کنی در صورتی که اونی که کوچیکتره آدم خیلی عاقل و مسئولیت پذیریه ............ به نظر من سن و سال اصلا مطرح نیست شما باید ببینی که این آقا چقدر می تونه مسئولیت زندگی رو قبول کنه
مساله سن بستگی به درک ایشون از زندگی داره خیلی ها رو من دیدم که سنشون کمه اما پخته هستن
اما مساله فرهنگ و اختلاف فرهنگی بین خونواده ها خیلی مشکل سازه و برای شما هم مشکلاتی بوجود خواهد اومد چون اگه عروس اون حونواده بشین پس باید فرهنگ اونها رو هم بپذیرید که فکر می کنم می تونه اسیب پذیر باشه.
اگه شما و اون اقا پسر در مورد سن به نتیجه خوبی رسیدید یعنی دیدین که با وجود این 5 سال اختلاف می تونید خوشبخت شین اینجا خانواده ها و پذیرش خانواده اونها هم مهمه که این موضوع رو قبول کنن یا نه.
نه نه نه عزیزم .هرگز باهاش ازدواج نکن
ممکنه الان نکات مثبت این ازدواج تو چشمت بیاد اما وقتی ازدواج کردی نکات منفی تازه مجال ظهور پیدا می کنند .5 سال خیلیه و مشکل فرهنگی از اون بدتر .مردا قبل ازدواج اهل منت کشی و بعد ازدواج اهل تو سرزنی و منت گذاشتن هستند بدون استثنا پس بهتره بهش این فرصتو ندی
دهن مردم هم که می دونی واقعا زیادی بازه واسه حرف مفت زدن .اون وقت غصه میاد تو دل کوچیکت خدای نکرده .
امیدوارم نیمه گمشده ات رو پیدا کنی
فرهنگ خانواده ها خیلی تاثیر داره توی زندگی و مهمتر اینکه 5 سال کم نیست .این اقا 3 یا 4 سال دیگه تازه تر گل ورگل تر میشن ولی چهره شما شکسته تر .بعدش هم تمام مسائل و تصمیمهای مهم زندگی باید روی دوش شما باشه یعنی اون باید به شما تکیه کنه نه شما به اون.
2810