2777
2789
عنوان

کمممممکککککک به این خواستگارم چه جوابی بدم ؟؟!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 9768 بازدید | 54 پست
الی جون ..عاقلانه فکرکن..مساله سن اگه مردپخته وباشخصیت باشه مهم نیست ولی یادت باشه هیچوقتتتت خودتوگول نزنی نکنه بخاطراینکه زودترازدواج کنی وازتجردخلاص شی خودتوتوچاه نندازی..درسته بایدبرای اینکه ازدواج کنی بایدازیه سری چیزهاچشم پوشی کنی چون همه "همه چیزشون"خوب نیست وایده آل100درصدهم پیدانمیشه ولی یادت باشه ازچیزهایی بگذری که اصل کاری نباشندبرات وبعدابرات مشکل سازنشن..
عزیزم اشتباه نکن الان ممکنه با توجه به اینکه میگی عاشقه خانوادش مجبور بشن با ازدواجتون موافقت کنن ولی تا ابد تورو به خاطر بزرگتر بودنت توچشمش سیاه میکنن تجربه میگه عشق قبل از ازدواج خیلی زود از سر آدم میپره فرداست که سر کوچکترین مساله که بحثتون بشه بهت بگه پیرزن وچشمش دنبال دخترهای هیجده نوزده ساله بیفته فقط یک درصد از آدمها این قدرانسانند که بعد از ازدواج هم باوجود نا همخوانی شرایط باز هم عاشق بمونند آن هم تا چند مدت با هم زیر یک سقف زندگی نکنی مشخص نمیشه پس سر زندگیت ریسک نکن حتی اگر مجرد باقی بمونی مجردی یه درده ولی ازدواج نامناسب هزار ان درد ولی در نهایت بیا بگو چه تصمیمی گرفتی خوشبخت باشی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام الی جون
-راستش من که فکر نمی کنم خوب باشه -چون خواهر دوستم متولد 61 و شوهرش 62 و میگه که پسره خیلی خامه و تک پسره فوق العاده هم لوس -یعنی اصلا معنی ازدواج و درک نکرده - واقعا پشیمونه
دختره مهندس الکترونیک خونده و پسره هم کشاورزی تازه 5 سال هم عاشق دختره بوده که بابای دختره قبول نمی کرده ولی الان دختره کلا از ازدواج با اون پشیمونه -

حالا خودت بسنج اون که 27 سالش بود ازدواج کرده و با اینکه پسره 1 سال ازش کوچیکتره اینو میگه و به فکر طلاقه - و شما که پسره ازت 5 سال کوچکتره

فکر کنم الی جون به اون آقا جواب مثبت داده و الانم با هم رفتن ماه عسل . شما حالا هی بیاین نظرات فیلسوفانه بده اون تصمیمش رو گرفته بوده میخواسته نظرات مثبت شما رو هم بشنوه که دلگرمتر بشه شما هم که به رگبارش بستین .
دوستای عزیزم سلام الهی قربون همه تون برم که منو راهنمایی کردید !!! فکر نمی کردم برام زیاد ست بزنین . از همتون ممنونم . میدونین هر کس منو میبینه میگه عمرا تو 31 سالت باشه همه میگن 24-25 بهم میخوره حتی همین خواستگارم تا شناسنامم و ندید باور نکرد که 31 سالم !! من به خیلی از این باید ها و نباید ها فکر کردم ولی مشکلم اینه که توی این آشفته بازار نمیتونم تصمیم بگیرم فکر میکنم بهتر باشه یه مدت باهاش باشم تا عمیق تر بشناسمش از طرفی خودم اصلا از روابط قبل از ازدواج خوشم نمیاد . خواستگارم پدرش فوت شده و الان دو جا کار میکنه خوشبختانه یا متاسفانه خرج خواهر و مادرشم میده !! آدم بی رحمی نیستم ولی این موضوع خیلی درگیرم کرده !!!!!!! دارم دیوونه میشم احساسم یه چیزی میگه و عقلم یه چیز دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!1 واقعا موندم !!!!
به نظر من تو این اشفته بازار امروزی که خودت هم بهش اشاره کردی به عقلت رجوع کن . از نظر من دوره زمونه عشق و علاقه بی الایش گذشته. شما موقعیت کاری و اداریت از اون بهتره؟ نکنه طمعی به این مورد داره؟ ببخشید من مدتهاست به ازدواج و مسایل حواشی اون بی اعتماد و بدبین شدم شاید هم درست نگم ولی خوب فکر کن.
دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خانمی منم فکر میکنم اختلاف سنی 5 سال زیاد هست ...حتی اگه از نظر طرز فکر هم بهم بخورید ولی ممکن پس فردا روزی اون احساس کنه که هنوز جوونه وفرصت های دیگه داره و بخواد که شانسش رو دوباره امتحان کنه!!!!!11 شما رو به جای مادرش ببینه.. و دیگر اینکه خانوادش هم که میگی فرهنگ خوبی ندارن اینم یه ضعف بزرگه تازه شاید خانوادش بعد از عروسی مدام بهت متلک بندازن که از شوهرت بزرگتری و توی گوش پسرشون بخونن که شما به جای مادرشی .. به نظر من این مسئله اگه الان هم ساده به نظر بیاد ولی در آینده مشکل ساز میشه..... دو تا مشکل داری که هر کدوم از اون یکی بزرگتر و مهمتره.
راستش و بخواهین چندین بار بهش جواب رد دادم ولی انگار نه انگار خیلی کلیده حتی چند بار به عمد ناراحتش کردم که به غرور مردونش بر بخوره و از من بدش بیاد ولی بازم انگار نه انگار چند روزی ناراحته و به قول خودش تا منو میبینه دیگه هیچی یادش نمیاد . از اون اصرار و از من انکار . یه راهی به من پیشنهاد کنید که بدون اینکه قلبش بشکنه و احساساتش جریحه دار بشه یه کاری کنم که دست از سرم برداره !!!!!! مرسی
فریب نخوری ...سنت کمی رفته بالا .... اگه کیس مناسبیه ..اوکی رو بده
شاید دیگه مورد اینچنینی پیدا نشه ...
بازم تصمیم باخودته...
این روزهـــا ... من و تنــــهایی، یه فنجون قهـــوه کنار پنـجره، یه سیــــگار مارلبورو ؛ و کمی هم دلتنــــگی ! ...
با سلام ... برای کسب اطلاعات و خواندن مطالب متنوع پزشکی ، بارداری و بهداشتی لطفاً از لینک زیر دیدن کنید .....منتظر مقالات و مطالب ارسالی شما در زمینه پزشکی هستیم .........

دو لینک زیر را به قسمت " مباحث مورد علاقه من " اضافه کنید تا همیشه در دسترس باشه ....

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=50963&PostID=5129907#5129907

http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=56423&PostID=5108639#5108639
والا تعجب میکنم بعضی از خانم ها الی تشویق به قبول این خواستگار می کنن این خانم 31 ساله است و آقا فقط 26 سالشه ................خیلی سنش واسه شما کمه...........این اختلاف واست مشکل ساز میشه در آینده......منطقی فکر کن......9 سال دیگه شما 40 ساله و این آقا 35 ساله و در اوج جوانی ....ولی شما 40 ساله که با یک زایمان هم دیگه بدتر..........عزیزم من خودم 28 ساله و شوهرم 35 سالشه الان 5 ماهه زایمان کردم دقیقا از بعد از زایمان با وجودی که خیلی به خودم میرسم ولی به نظر میرسه هم سن شوهرم یا 2-3 سال کوچیک ترم...............مرد در هر سنی عاشق زن جوونه..............کاری نکن که چند سال دیگه پشیون بشی
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
2810