2777
2789
عنوان

توروخدا یه اتفاق وحشتناک عجیب برای من افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 87 پست
اخه اصلا سابقه نداشته. بعد چون از تو گوشی بود. همون بحث من مامانم بود خیلی ترسناکه. بیشتر میترسم هکی ...

عزیزم مطمئنم اون ویس بوده برو تلگرام ببین چی پلی شده حتما رو صحفش هس 

دکمه روشن خاموش رو فشار بده یه صفه داره که بیکس بی اجازه دسترسی میخواد اگه اوکی کنی فعال میشه

اها ممنونم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه اصلا سابقه نداشته. بعد چون از تو گوشی بود. همون بحث من مامانم بود خیلی ترسناکه. بیشتر میترسم هکی ...

نگران نباش . خب منم اولین باری ک اتفاقات عجیب واسم افتاد سابقه نداشت دیگه ! اگه از هک نشدن مطمئنی هیچی نمیشه ...

نترس بابا منم داشتم آهنگ گوش میکردم یهو گوشیم با یه صدای واضح گفت من اگه بد اخلاق شی هم دوستت دارم😂 ...

🤣🤣🤣🤣🤣

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

قسمت پر.وکسی گاهی شکل یک فلش میشه چیزایی میاد که دانلود کردی احتمالا دستت خورده یچیزی ازونجا پخش شده یا از تلگرام اهنگ گوش میدادی اهنگ بعدی باز شده پخش شده

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

ممکنه برنامه اینستا بسته باشه ولی ازش صدا بیاد؟ یا مثلا یه پست همینطوری بوده باشه تو اینستا؟ آخرین گزینه ای که دارم اینستاس. چون بعضی وقتا صدارو پخش میکنه وقتی بیرونی

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

تلگرام بود. آهنگ ذخیره شده

خوب برو تو ذخیره شده های تلگرامت دوباره اهنگو پلی کن اهنگ بعدیش احتمالا ی ویس بوده . ک توش یکی اون حرفارو زده

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید
دکمه خاموش گوشبو نگه دار بیکسبی یه دایره کوچیک میاد پایین صفحه گوشیت بگو های بیکسبی جواب میده

ممنونم

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بیشتر ببینید

آخه این ترسناک اونطوری ماورایی نیست من از هک شدن میترسم که به قول کاربرا چه دلیلی داره من رو رو هک کنن حرفامو گوش کن