2777
2789
عنوان

توروخدا یه اتفاق وحشتناک عجیب برای من افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 87 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هی گوگل یا جی پی تی

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
بیشتر ببینید
اخه اصلا سابقه نداشته. بعد چون از تو گوشی بود. همون بحث من مامانم بود خیلی ترسناکه. بیشتر میترسم هکی ...

جن بوده از حرفتون عصبی شده جوابتو داده منم خیلی وقتا واضح دم گوشم اسمم رو گفتن یا حتی لگد زدن بهم .اکثر خونه هام عمار مکان داره که خونه ی ما توبعدسوم خونه ی اونا هم هست تودبعد خودشون واکثرشون هم بی آزارن

آنچه‌ما‌‌‌‌تجربہ‌کردیم‌برای‌سن‌ما‌سنگین‌بود

مسخرت میاد توعم؟بیخ گوشته ها منتظره دست کم بگیریش خودشو نشون بده😂

آره باور ندارم ک بیان ببینمشون نگو تورو خدا من خیلی ترسو ام ی سال بخاطر همین موضوع افسردگی گرفته بودم ع ترس😂😂😂

اها ممنونم

خواهش میکنم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بیشتر ببینید