2777
2789

به خدا دروغ نمیگم خل چل نشدم. من داشتم با مامانم راجب ازدواج این بحثا حرف می‌زدیم بعد راجب یکی بود که خودش خیلی درسخون بود ولی همسرش درسخون نبوده این حرفا داشتیم حرف میزدیم اینا منم گوشیم دستم بود آهنگ پخش میشد. یهویی آهنگ قطع شد یه صدای زن اومد گفت منم دوست ندارم تو با یه لیسانسه ازدواج کنی.  اصلا مامانم حتی ترسید گفت این چی بود منم هول شدم گفتم حتما صدا اینستاس. رفتم دیدم اصلا اینستا باز نبوده اصلا نمیفهمم صدای چی بود هیچ تماسی هم نبود هیچی. گفتم شاید هکم کردن. رفتم هوش مصنوعی گوگل اصلا میگن هکی نیست که طرف بتونه باهات حرف بزنه. ولی خیلی ترسیدم 😭

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واااااااااای

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید

جنی چیزی نیس؟😐😂 منم یبار داشتم ب اجنه و اینا فک میکردم تنها بودم تو خونه شب بود... داشتم دستامو میشستم گوشیم تو پذیرایی

یهو صدای گوشی ک قران میخوند خودبخود قطع شد خیلی ترسیدم

از این بعد یاد میگیری پشت مردم غیبت نکنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بیشتر ببینید
دستت نرفته روی تماس ؟

نه اصلا رفتم چک کردم. حتی امید داشتم صدا اینستا باشه. ولی نبود اصلا درک نمیکنم اینقدر شوکه شدم

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.