2777
2789
عنوان

رفتم سونو گفتن بچت قلب نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 73 پست
تحت هر شرایطی میخوامش نمیدونی از وقتی فهمیدم باردارم کلا زندگیم عوض شد اصلا افسردگی سراغم نمیومد شاد ...

الانم نا امید نشو و نگران نباش ، دکترا تا یه همچین چیزی میفهمن سریع دستور سقط میدن و کسایی که گوش نکردن و صبر کردن بچشون سالم بوده......   شمام حداقل چند روز صبر کن

....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبرمیکنم تا هرموقع باشه فقط سالم باشه همین😭

سالمه ایشالا 

من دیدم یه دکتر طب سنتی و اسلامی که خیلی درماناش نتیجه های فوق العاده میده و به شخصه قبولش دارم ، میگفت حتی تا ۳ ماه سقط نکنین

اما من دکتر که نیستم پیشنهاد الکی نمیدم ولی خب حداقل تا یه هفته را صبر کن

....

انشاالله که بچت سالم باشه عزیزم

ولی چیزی رو به زور از خدا نخواه...کاش خودمم اینو زودتر میدونستم..چیزی که به زور میخوای و میگیری بعدا میبینی اصلا هم به نفعت نبوده و کاش نمیخواستی...برا همین بسپار به خدا...انشاالله که هم خودت هم بچت سلامت باشید 

انشاالله که بچت سالم باشه عزیزمولی چیزی رو به زور از خدا نخواه...کاش خودمم اینو زودتر میدونستم..چیزی ...

درسته عزیزم..راضیم ب رضای خودش اگه سالمه ک خدا برام نگهش داره اگر سالم نیست همون نباشه بهتره عذابش کمتره بازم هرچی خدا بخواد یا الله

درسته عزیزم..راضیم ب رضای خودش اگه سالمه ک خدا برام نگهش داره اگر سالم نیست همون نباشه بهتره عذابش ک ...

آره بخدا غصه نخور ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد و تهش برات خوشی و شادی و سلامتی باشه

نمیخوام دلتو به درد بیارما ولی دخترعمه من بعد سه بار پسردار شدن همش آرزوی دختر داشت..باردار شد بچش دختر بود ..بچه دوساله بود خیلییییییی دختر شیرینی بود خیلییییییییی...باباش از سر کار میومد میدوید بالش میاورد بیا بابا استراحت کن...یه بار شدید تشنج کرد بردن بیمارستان ولی رفت کما...بعد یه هفته به هوش اومد گفتن مغزش آسیب جدی دیده و ممکنه بمیره...هزاران نذر کرد که بچه نمیره و زنده بمونه...الان بچه 5 سالشه نمیتونه راه بره نمیتونه حرف بزنه ..فقط همش میخوره و چاق شده..سنگینه تو بغلش هم نمیتونه اینور اونور ببره دیگه پیر شده دخترعمه ام....اونقدر این قضیه برای هممون شوکه کنندس که هربار بهش فکر میکنم فقط میگم خدایا هرچی که صلاحمونه برامون پیش بیار که خودت بر همه چی آگاهی

آره بخدا غصه نخور ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد و تهش برات خوشی و شادی و سلامتی باشهنمیخوام دلتو به ...

اخی عزیزم🥲 چیزی رو به زور از خدا نمیخوام خودم تجربه بچه ناسالم رو دارم میدونم چ دردی داره