2777
2789
عنوان

رابطه نگران کننده دخترم با همسرم

49024 بازدید | 461 پست

دخترم رو یکی دو روز پیش پیش تراپیست بردیم چون اخلاق های خاص زیاد داره وقتی روانشناس باهاش صحبت کرد گفت بره بیرون که با من و همسرم صحبت کنه گفت رابطه شما دوتا چطوره باهم ؟ اتفاقی نیفتاده تو رندگیتون ؟ همسرم گفت من پارسال متاسفانه خیانت کردم روان شناس میدونست چون دخترم‌ بهش گفته بود 

خانمه به همسرم کفت دخترتون کینه خیلی بدی از شما داره که جای نگرانی داره گفت لطفا محیط خونه رو براش امن کنید یه محیط شاد همسرم گفت هرچی خواسته در اختیارش گذاشتم خانمه هم کفت باران اصلا نیاز پولی نداره اون نیاز به خودتون داره 

بقیه رو پست بعد میذارم طولانی نشه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا این شوهر میلیاردها پول داشته باشه دل زن و بچش دیکه دل نمیشه

شک نکن بدبخته فقیرهم هست

فقیرا وبی دست وپاها وقتی میبینن هیچکاری ازشون برنمیادمیگن حداقل خیانت کنیم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

عه،عزیزم تو ، من میشناسمت ، تو خیلی از تاپیکات بودم ،نوشتی ریپلای کن بیام بخونم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید

بعد به دخترم گفته بود نقاشی بکشه دخترم منو‌ خودش و باباشو کشیده بود بالاسر باباش نوشته بود بیشعور 😭😭 منو‌ خوابیده کشیده بود خودشم با چشمای گریون بدون دهن مشاوره گفت. کلی تو این نقاشی جای حرف و تامل هست 

بچه ها همسر من هیچی برا دخترم کم نداشته بهترین ها رو براش انجام میده از اون شب داره زودتر. میاد خونه با باران بازی میکنه امشب رفتیم پارک کلی باهاش بازی کرد و بدو بدو کرد عینکش گم سده رفته ۴ تومان براش عینک خریده هرماه کلی لوازم تحریر روزی هزار بار بغلش میکنه قربون صدقه اش میره اما دخترم دلش باهاش صاف نمیشه گاهی میگه مامان‌ بیا بابارو تنها بداریم بریم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......