2777
2789
عنوان

این داستان بازم مستاجر پررو ما

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 36 پست
این درست بشو نیست

اره متاسفانه ببین اگه ذره به اون باغچه می‌رسیدند میگفتم نوش جانشون حقشونه اما نکردن دو دقیقه شلنگ بندازن برن به کارشون برسن بعد بیان ببندن ابو 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متأسفانه اینجورادما زیادن شخصیت زیر صفر

قدجهان هستی ازشون متنفرم حتی تو کوچه میبینمشون خودم مشغول میکنم که سلامشون نکنم خانواده پرو ،دروغگو ،مغرور جوری رفتار میکنن انگار قبلا تو کاخ نیاوران بودن الان اومدن تو خونه معمولی

بیخیال اسی اهمیت نده نهایتش یکسال اونجا باشن

تیر قرارداد تموم میشه اما پدرم میگه تا خونه اسیب نبینه بهشون بدم نمیدونم چه کنم تا نده خیلی زجر کشیدیم امسال باهاشون پدر تایمی میاد یا خونه نیستن یا خوابن اونم خب به نسبت ما که کل روز هستیم هیچی نیست 

مسناجرتون عقل نداره مردم دنبال به وجب خاکن توش گل بکارن تنبل خانم اب هم‌نمیده  . نمیشه خودتون بیاد پایبن مستاجرا برن بالا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خیلی پرویی هست بهشون رو ندین برین با خیال راحت محصولاتتون و ببینین خودتون استفاده کنین چرا کسایی که ...

دیگه گذشت برای ماه دیگه اگه رشد کنه حتما اینکارو میکنم

همینو بگو

مسناجرتون عقل نداره مردم دنبال به وجب خاکن توش گل بکارن تنبل خانم اب هم‌نمیده . نمیشه خودتون بیاد پ ...

همین دیگه این دست تنبلا هم از پشت بسته هرکس ندونه میگه ملکه بوده تو کاخ نیاوران با هزاران خدمه😒

نه نمیتونیم متاسفانه پدرم اعصاب سروصدا نداره از اونورم وسایلمون زیاده تو حیاط جا نمیشه