2777
2789
عنوان

این داستان بازم مستاجر پررو ما

595 بازدید | 36 پست

قضیه از این قراره که ما یه باغچه کوچیک تو حیاط داشتیم قبل از اینکه کلا بدیم دست مستاجر بعد تو این باغچه درخت و سبزی و گل کاشتیم دیگه دلمون نیومد موقع دادیم مستاجر خرابشون کنیم وقتی اومدن چک خونه کردن و کلید گرفتن بهشون گفتیم اب بدین بهشون زنه گفت به من ربط نداره اب بهش نمیدم( حتی بوته به لیمو که داشتیم رسماً خشک شد)خودتون از بالا بهش اب بدین مام با ترس و لرز که یه وقت خودشون و وسایلشون خیس نشن بهشون اب دادیم ووقتایی که میدونستیم خونه نیستن میگفتیم کلید بدین که بهشون رسیدگی کردیم امروز از راه پله رد شدم بو نعناع می اومد زنگ زدیم که بریم رسیدگی کنیم و نعناع رو بچینیم که یه وقت نشه منبع سوسک و...گفت نعناع چیدیم به نظرتون این پررویی نیست یکبار اب نداده بهشون دیگه سم پاشی و...بماند بعد اومده چیده؟

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجیب بود 

نمیدونم ولی فکر میکنم درست نیست اونجا اجاره داده شده مسئولیت اب دادنو چیدنم فک کنم باید با خودشون باشه فکر میکنم قانون داشته باشیم در این مورد یا اصن حکم شرعی ی بررسی کن ...

دیگه شما دادی اجاره ازخیر باغچه ونعناش بگذر الان حریم شخصی ایشونه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
تذکر بدین

تا الان هرچه تذکر دادیم گوش ندادن اینم مطمئنا اول میگه ببخشید و از این حرفها اما باز کار خودش میکنه😒

پرو که هست اما چه میشه کرد

منتظرم بلند بشن من به عنوان یکی از شاهدین چک خونه بودم دمار از روزگارش در بیارم 

پررویی هستولی نمیشه از خیرِ باغچه بگذرین ؟آدما عجیبن ممکنه برید حیاط و آب باغچه بدید هزارتا حرف دربی ...

بخدا من گفتم خرابش کنید مادر و پدرم قبول ندارن میگن زیباست و از این حرفها

منطقه ما اینطور کسایی کم هست

عجیب بود نمیدونم ولی فکر میکنم درست نیست اونجا اجاره داده شده مسئولیت اب دادنو چیدنم فک کنم باید با ...

اما واقعی

پرسیدم قبلا گفتن با اوناست اما این نمیرسه

دیگه شما دادی اجاره ازخیر باغچه ونعناش بگذر الان حریم شخصی ایشونه

من گفتم خراب بشه گوش داده نمیشه  قبول داری پررویی تمام هست یانه ملت میرن تو طبیعت به درخت اب میدن اینکه تو حریم شخصی خودشه بچه های خودش از سایه درختا استفاده میکنن متاسفانه اونا درکی از حریم شخصی ندارن میان تو حیاط نگاهشون به واحد ماست زنه برای فضولی میاد زیر پنجره که به راه پله میخوره میشینه که ببینه ما رد میشیم چی میگیم