2777
2789

چه کار هایی باید انجام بده که بفهمیم واقعا دوست داره همسرشو؟

مثلا مردی که هر چی زنش بخواد میخره همشو اصلاااا دعوات نمیکنه مهربونه 

ولی حرف عاشقانه نمیزنه تند تند بعضی موقعه ها که شما دپرس باشین میگه من روز به روز دارم عاشقت میشم اصلا کنارت پیر نمیشم 

یعنی واقعا دوست داره زنشو ؟؟؟ یا مردی که مدام حرف عاشقانه بزنه بیشتر دوست داره کدوم ؟

اینکه طرف دوسمون داره یا نه رو باید قبل از ازدواج

مطمئن بشیم. مگه میشه رو هوا ازدواج کرد تازه بعدش

بریم دنبال اینکه آیا دوسمون داره آیا خیر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لایکم کن بیام بخونم بقیه چی گفتن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
اینکه طرف دوسمون داره یا نه رو باید قبل از ازدواجمطمئن بشیم. مگه میشه رو هوا ازدواج کرد تازه بعدشبری ...

بله کاملا درسته ولی اینم میدونید که آدما در حال تغییر هستند در زندگی 

البته سوال بنده هم بچگانه بود دوست دارم ذهنیت خانما راجب زندگیشون رو بدونم ببینم به چه چیز هایی میگن دوست داشتن

عزیزم میشه صحبت کنیم خب بگو چه رفتاری نشون میده که فکر می‌کنی دوست نداره

همیشه خیانت می‌کنه منو مقصر می‌دونه بعد میگه توهمی شکاک گردن خودم میندازه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕