2777
2789

درسته چنین چیزی نمیشه اما از هر ۲ هزار نفر حداقل ۲ نفر با خرس یا گرگ ممکنه روبه رو شن 

مثلا من نمیدونستم خرس و گرگ حمله کنه خودت و بزنی به مردن کاری باهات نداره چون خرس سمت آدم مرده نمیره 

بعد اینکه خیلی خنده دار بود من خودم با دقیقه دقیقش خندیدم فک کن دل چند میلیون ایرانیو امشب واسه ۱ ساعت شاد کردن 

اولشم که نشون داد تو همه خانواده ها بحث و دعوا هست و آشتی کردن و احترام به بزرگ تر واجبه👌👌

کاربری دست دو نفر میباشد🌱

یسس

به بزرگترت سلام برسونُ بگو: ما بزرگتری جز خدا نمی‌شناسیم!️⚜︎#حسبی لله  ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗 یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔 غُرورِ چِشامو مَدیونِ بُغضِ گَلومَم🥂🕸    'تو سربازی گمنام بودی... من مارشالی هستم که تاریخ را بازنویسی می‌کنم'  از #دل‍‌ب‍‌ری ک‍‌ردن‍‌ای ع‍‌ش‍‌ق‍‌ت‍‌ون پ‍‌ی‍‌ش م‍‌ن ن‍‌گ‍‌ی‍‌د م‍‌ن ع‍‌ش‍‌ق‍‌م‍‌ ک‍‌ن‍‌ارم‍‌ ن‍‌ی‍‌س #ق‍‌ل‍‌ب‍‌م‍‌ درد م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ره . . !😅❤️‍🩹🖤🚬  سُوزِ بَرف رآ بآران نَدارَد.. سُرعَت ELX رآ هَیچکَسً نَدآرَد..︽  بِرشِن ساقی حالم گنه نسخ پیک صدمم🖤🫤🍻  ب اون بچ قرتی بوگو امشو موخام مس بکنم با داشمون بیام بالاسرش😂   @Adidas_98

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی تربیت گیس بریده🤣🤣🤣🤣

طلاین را از گوگل یا مایکت نصب کن کد دعوت منو بزن و احراز هویت کن ۷ سوت طلا بگیر .درجا پولشو واریز میکنن.فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده .  کد دعوت JPXODA

اونجا ک رحمت پرسید خرس رفت؟نقی گفت اره خیلی منتظر موند هی اینور نشست اونور نشست دید نیومدی رفت😂😂😂 ...

😂😂 آره اون تیکه های سریال 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم