2777
2789
عنوان

لذتی بالاتر از این هست بنظرتون

437 بازدید | 40 پست

ک یکی هست که هرررررر ثانیه حواسش به ما هست ،بدون اینکه به زبون بیاریم همه چیو خودش میدونه ،چققققد راحت میشه باهاش درد و دل کرد و نترسید از اینکه نکنه بد برداشت کنه یا نکنه قضاوتم کنه یا نکنه منظورمو نفهمه ...یکی ک هررررچی ازش بخای به شرطی ک یقین داشته باشی بهش کمکت میکنه و تورو بهش میرسونه ...یکی ک بدون هییییچ چشم داشتی تورو بیشتر از همه دوست داره و این دوسداشتن واقعی ترینه نه از رو هوس یا بخاطر پول یا حمایت یا قشنگی یا هررررچیز دیگه ،فقط و فقط بخاطر خودم ،یکی ک وجودم از وجودشه ،یکی ک اینقد بخشندس که با کولخ باری از گناهم میشه در خونشو زد و حاجت گرفت ...اینجاست ک شاعر میگه من و این همه خوشبختی محاله ...شمارو نمیدونم ولی من اشک شوق از چشام میریزه وقتی میدونم یکی همییییشه پیشمه و میتونم باهاش درد و دل کنم و ازش بخام همه چی ،یکی ک اسمشم حالمو خوب میکنه دلمو قرص میکنه ،یکی ک اگه بدترین اتفاق بیفته یه ایت الکرسی یا یه دعا میکنم و میسپارم به خودش و میییییدونم خودش هوامو داره و حلش میکنه مشکلاتیرو ک از توان من خارجه ...خدایا من عاشقتم نه از اون عشقای زمینی از اون عشقای واقعی و آسمونی ...خدایا من عاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالتون 🥺 خدا دیگه منو دوست نداره انگار چند ساله خیلی دورم‌ازش

منم همین حسو دارم خدا انگار دیگه منو نمیخاد من سعی کردم براش بنده خوبی باشم تلاشم کافی نبود براش

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید
منم همین حسو دارم خدا انگار دیگه منو نمیخاد من سعی کردم براش بنده خوبی باشم تلاشم کافی نبود براش

من قبلا عمیقا حسش میکردم که دوستم داره حواسش بهم هست ولی این چند سال یه چیزایی شد من دور شدم حالا که برگشتم انگار اون دیگه منو نمیخاد امیدوارم حرفامو درک کنی

من قبلا عمیقا حسش میکردم که دوستم داره حواسش بهم هست ولی این چند سال یه چیزایی شد من دور شدم حالا که ...

کاملا درک میکنم چون خودمم دقیقا دقیقا و دقیقا همینم

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید

[QUOTE=378795113]خوشبحالتون 🥺 خدا دیگه منو دوست نداره انگار چند ساله خیلی دورم‌ازش[/QUOTبه حرفام نگاه نکن منم تو رنج و عذابم باورت میشه یه اتفاقای برام افتاد ک اینقد برام وحشتناک بودن ک تو کابوسامم قفل بودن اینا ،ولی تو واقعیت به سرم اومد ...ولی چون قبول کردم ک اقا من خودم انتخاب کردم بیاک به این دنیا و امتحان بشم و خبر خوش اینکه این همیشگی نیست ،مثل کسیکه انتخاب میکنه بره دانشگاه بعد امتحان میده و ازش فارغ تحصیل میشه و وقتی از دانشگاه فارغ شد به سوادش و مدرکش یه پله اضافه تر شده ...ما هم همینیم و این دنیا مثل دانشگاه و کلاس درسمونه و بالاخره ازش فارغ میشیم

اشتباه نکن عزیزم ،دیدی معلما یا استادا سخت ترین سوالو از بهترین شاگرد میپرسن ؟؟"!!خدا هم سخت ترین امتحاناتشو از بهترین بنده هاش که روح های قوی تری دارن میگیره

[QUOTE=378795113]خوشبحالتون 🥺 خدا دیگه منو دوست نداره انگار چند ساله خیلی دورم‌ازش[/QUOTبه حرفام نگ ...

ببین قبلن هم زندگیم گل بلبل نبود ولی وجودخدارو حس میکردم 

نمیدونم چجوری توضیح بدم

ولی اینو میدونم مطمئنم خدا دوسم نداره دیگه