ک یکی هست که هرررررر ثانیه حواسش به ما هست ،بدون اینکه به زبون بیاریم همه چیو خودش میدونه ،چققققد راحت میشه باهاش درد و دل کرد و نترسید از اینکه نکنه بد برداشت کنه یا نکنه قضاوتم کنه یا نکنه منظورمو نفهمه ...یکی ک هررررچی ازش بخای به شرطی ک یقین داشته باشی بهش کمکت میکنه و تورو بهش میرسونه ...یکی ک بدون هییییچ چشم داشتی تورو بیشتر از همه دوست داره و این دوسداشتن واقعی ترینه نه از رو هوس یا بخاطر پول یا حمایت یا قشنگی یا هررررچیز دیگه ،فقط و فقط بخاطر خودم ،یکی ک وجودم از وجودشه ،یکی ک اینقد بخشندس که با کولخ باری از گناهم میشه در خونشو زد و حاجت گرفت ...اینجاست ک شاعر میگه من و این همه خوشبختی محاله ...شمارو نمیدونم ولی من اشک شوق از چشام میریزه وقتی میدونم یکی همییییشه پیشمه و میتونم باهاش درد و دل کنم و ازش بخام همه چی ،یکی ک اسمشم حالمو خوب میکنه دلمو قرص میکنه ،یکی ک اگه بدترین اتفاق بیفته یه ایت الکرسی یا یه دعا میکنم و میسپارم به خودش و میییییدونم خودش هوامو داره و حلش میکنه مشکلاتیرو ک از توان من خارجه ...خدایا من عاشقتم نه از اون عشقای زمینی از اون عشقای واقعی و آسمونی ...خدایا من عاشقتم