امروز فوری نیاز به دفع داشتم و چون شقاق بودم و پماد نزدم کلی خون اومد دیگع واقعا بریدم دکترم رفتم🥺😞ترس از دفعم دارم اصلا نمیتونم اینقدر عضلات منقبض میشه ک خودش باعث زخم میشه
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
گفت شقاق خفیف ولی امروز بعد دو هفته خون نیومدن خون اومد و زیادم اومد ترسیدم گفت همیشه باید پماد بزنی و شربت داد قبل دفع ولی من اینقدر خودمو منقبض میکنم ناخوادگاه ک زخم میشه🥺
منم این مشکل و دارم ولی من شقاق نیست بواسیر ولی الان یکی دو هفته ای میشه ک یبوستم عود کرده و هر کاری ک میکنم درست نمیشه اوایل هر دو سه روز ی بار قرص بیزا کودیل می خوردم الان تو نت دیدم گفته ک بد هست و. نباید استفاده بشه ب مدت زیاد چون باعث تنبلی روده میشه. الانم ک شب خاکشیر خوردم صبم دوباره خاکشیر خوردم قرص منیزیم هم خوردم منتظرم ببینم چی میشه