2777
2789
عنوان

خونریزی مقعد

348 بازدید | 30 پست

امروز فوری نیاز به دفع داشتم و چون شقاق بودم و پماد نزدم کلی خون اومد دیگع واقعا بریدم دکترم رفتم🥺😞ترس از دفعم دارم اصلا نمیتونم اینقدر عضلات منقبض میشه ک خودش باعث زخم میشه

کاربری دست دو نفر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر روز 20 دقیقه تو وان آب گرم بشین

همیشه اون ناحیه رو چرب نگه دار نرم بمونه

چیزای ملین بخور برای دفع کمتر اذیت بشی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
شقاق همون وباسیله که باید عمل بشه؟؟

بواسیر حالت زائده گوشتیه و یه چیز اضافه درمیاد

ولی شقاق انگار شکاف خورده سر باز کرده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
چی گفت دکتر

گفت شقاق خفیف ولی امروز بعد دو هفته خون نیومدن خون اومد و زیادم اومد ترسیدم گفت همیشه باید پماد بزنی و شربت داد قبل دفع ولی من اینقدر خودمو منقبض میکنم ناخوادگاه ک زخم میشه🥺

کاربری دست دو نفر

کمپوت و آبمیوه آناناس بخور 

انجیر خیس کن داخل آب، بخور .

از شیاف گلیسیرین استفاده کن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

منم این مشکل و دارم ولی من شقاق نیست بواسیر ولی الان یکی دو هفته ای میشه ک یبوستم عود کرده و هر کاری ک میکنم درست نمیشه اوایل هر دو سه روز ی بار قرص بیزا کودیل می خوردم الان تو نت دیدم گفته ک بد هست و. نباید استفاده بشه ب مدت زیاد چون باعث تنبلی روده میشه.  الانم ک شب خاکشیر خوردم صبم دوباره خاکشیر خوردم قرص منیزیم هم خوردم منتظرم ببینم چی میشه

کمپوت و آبمیوه آناناس بخور انجیر خیس کن داخل آب، بخور .از شیاف گلیسیرین استفاده کن .

خیلی ببخشید مدفوعم سفت نیست ولی خودمو ناخوادگاه بس منقبض میکنم اینشکلی میشه

کاربری دست دو نفر

ارهههه🥺🥺🥺

خیلی سخته واقعا

من یه مدت یه قرصی میخوردم که باعث شده بود

دفع سوزناک داشته باشم انگار کل رودم سوخته بود

زخم شده بود. اصلا نمیتونستم بشینم یا راحت راه برم

با اینکه دو سه روزه خوب شد ولی بازم خیلی بد بود

شقاق حتما سخت تره. امیدوارم هرچی زودتر خوب شی🥲

بیشتر ببینید