2777
2789
عنوان

هر وقت میام نی نی سایت

61 بازدید | 8 پست

باید حتما شماره رمز بزنم اگه کلا از گوگل بزنم بیرون دوباره بخام بیام شماره رمز میخاد میگه ذخیره شد ولی ذخیره نمیشه شمام اینجوری میکنید یا ن زود وارد اکانتتون میشید من بلد نیستم چیکار کنم 

یه گزینه داره فراموش نشدن فکر کنم اونو بزن

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرا بخاطر بسپار

اره همون😂

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید

برای منم مینویسه ذخیره شد ولی هربار میام باید باز وارد بشم

فاطمه م، اهل خونه ای دنج ک تموم دنیامه 🌏 سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت و ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 من درونگرام، با محبتم، زودرنجم، اسیب دیده ی گذشته ک دارم درمان میشم، یه همسر دارم ک بسیار متعهدم بهش ❌  همین دیگه 😅 و درنهایت باید بگم... خیلی تنهام 🙃  در انتظار مادر شدن 🥲🥲🥲 

بیشتر ببینید
برای منم مینویسه ذخیره شد ولی هربار میام باید باز وارد بشم

خیای سخته بخاطر همین موضوع زیاد نمیام نی نی سایت میگممم اونو کی حوصله داره اینارو بزنه وارد سه بد بیاد برا دخترا نظر بده ایقد سختی بکشم ک بیام نظر بدم مثلا از تجربه هام ب کسی بگم بیخیال میشم 😂😂