2777
2789
عنوان

شوهرم قبلا ازدواج کرده🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 85 پست
میگی ازدواج کرده بوده یه ماه زندگی کردن خب تو اون زمان دوسش داشته که باهش ازدواج کرده حالا چون خانم ...

اسمش تو شناسنامش نیس حتی 

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
بیشتر ببینید
چرا شما اینقدر اصرار داری تو دل اسی رو خالی کنی؟ببخشید ولی کارت اصلا قشنگ نیست مرد خوب خیلی زیاده خی ...

🥺💝

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نباید جوری از هم جدا می شدن که طفلی دختره خودش را بکشه

شک نکن مهریه و حق و حقوق اش را هم بهش نداده

زنش را از خونه بیرون کرده

برادرهای ایرانی هم اصلا چشم دیدن خواهر را همینجوری هم ندارن

چه برسه به طلاق بگیره

ولی اگه پولی داشت خونه ی جدا بگیره شاید اون زن جووون الآن زنده بود

جالبه خدا بنده ها را می بخشه

بنده ها آبروی بنده ی دیگه را می برن

نباید جوری از هم جدا می شدن که طفلی دختره خودش را بکشهشک نکن مهریه و حق و حقوق اش را هم بهش ندادهزنش ...

میگم پدر مادر دختره مهریه نخواستن (حق رو کامل به شوهر من دادن) 

شوهر من مگه خداس؟ 

بیشتر ببینید
زنه مرده ؟ یا زنده س

مرده

بیشتر ببینید
طفلی زن که هم مهریه اش را ندادنهم بی آبروش کردنننگ به تمام قاتلینش

برو بیرون از تاپیکم

برات متاسفم 

بیشتر ببینید
شوهرت آبروی یک زن را برده و زن مجبور به خودکشی شدهببخشید رک میگممرد خوبی نیست یک جورایی مرتکب به جن ...

زنی که خیانت کنه آبرو براش مهم نیست. چیو باید حفظ کرد!!. و دلیل بر توجیحشم نیست 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

ننگ به تمام قوانین ضد بشری ایران

که مرد اگه خیانت کنه تازه سرش را هم بالا می گیره و راست راست راه میره

ولی زن را حق و حقوقش را نمیدن و بی آبروش می کنن

اونقدر زخم زبون می کنن تا مجبور بشه خودکشی کنه 

حتی اگه قبلازن نداشت هم ممکن بودباکلی دخترگشته بوده باشه پس وقتی گذشته ی ناپاکی نداشته انقدبه گذشتش فکرنکن منم باکسی ازدواج کردم که ازهمسرش جداشده ویه بچه هم داره مهم الانه نه همسرسابق

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
چون خیانت نکرده بوده آبرو براش مهم بودهتهمت زده بودن بهش

تهمت؟ 

چجوری انقد راحت حرف میزنی؟

از خدا نمیترسی تو؟ 

ذاتت خیلی کثیفه

بیشتر ببینید