2777
2789
عنوان

بیخوابی دبونم کرده 😪😵‍💫

270 بازدید | 21 پست

بیخوابی دارم شبا خیلی اذیت کننده شده هرچی گذشته از پارسال هم که جراحی‌کردم بهم مسکن های قوی زدن برای درد بدنم مقاوم شده وگرنه همیشه نهایت با یه الپرازولام میخوابیدم بهم دکتر میرتازاپین داد خوردم پریشب خوابیدم ولی تمام دیروز حالم بد بود لرزش و تپش و تنگی نفس 😕 بهم نساخت . تجربه مکمل گیاهی خوب دارین من هرچیزی بهم نمیسازه بدن حساسی دارم مثلا ملاتونین بهم افت فشار میده چیز دیگه ای میشناسین توروخدا بگین دارم خل میشم 😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این داروهای گیاهی رو با عسل بخور تا افت فشار نگیری به نظرم باید دلیل بی خوابی رو درمان کنی نه اینکه خواب آور مناسب پیدا کنی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد  
با دکترت مشورت کن خب بالاخره باید یه دارویی باشه باهات سازگار باشه

خیلیا نمیسازه اصلا کلافه ام کرده باید باز بگم قبول نمیکنن میگن دارو کم عارضه هست ولی والا منو کامل بهم مبریزن اکثرشون 

این داروهای گیاهی رو با عسل بخور تا افت فشار نگیری به نظرم باید دلیل بی خوابی رو درمان کنی نه اینکه ...

دقیقا همینه عزیزم ولی مشکل مشخصه و درمان نداره .‌مشکلم کم کاری هیپوفیزه براش دارو مبخورم کم خوابیم هم عوارضشه 😢

عزیزم لرزش تپش و تنگی نفسی از علائم پنیک خواب هست و   

قرص الپرازولامت رو اصولی قطع کردی؟

اگر چای و قهوه هم عادت داری بخوری کلا حذف کن مخصوصا از وسط روز ب بعد دیگه نخور 

نوشابه نخور 

فست فول نخور 

سرخ کردنی نخور 

در طول روز هم نخواب 

دمنوش بهارنارنج هم خیلی خوبه اگر بهت میسازه 

اگر تهرانی برو پیش دکتر ترمه چی ... متخصص مغز و اعصابه احتمالا فوق تخصص هم باشه من دقت نکردم)

اگر تهران نیستی حتما یه وقت بگیر برو پیشش 

تشخیص و درمانش عالیه 

مامان منم هیپوفیزش مشکل داشت رفتن پیش ایشون عالی بودن و اینکه اگر لازم بدونه ب دکتر های چیره دست معرفی نامه میده بری 

عزیزم لرزش تپش و تنگی نفسی از علائم پنیک خواب هست و قرص الپرازولامت رو اصولی قطع کردی؟اگر چای و قه ...

ممنون عزیزم از راهنمایییت. نه تو خواب نبود کل روز اینمدلی بودم کلا دارویی نسازه همبنم تا اثرش بره  پنیک نیست چون اونو تجربه کردم قبلا ..جالبه من حتی چای هم نمبخورم قهوه که بماند . الپرازولام مواقع خواب بهم داده بودن ۱۰ ساله مواقع بیخوابی میخوردم مرتب هم نه هرموفع حس مبکردم خوابم مختل شده . زیر نظر دکتر اجاره داشتم . متاسفانه از بعد جراحی بدنم بهش مقاوم شده 😢 

اگر تهرانی برو پیش دکتر ترمه چی ... متخصص مغز و اعصابه احتمالا فوق تخصص هم باشه من دقت نکردم)اگر تهر ...

جدی ؟!چقدر عالی ممنونم میتونم بپرسم مشکل مادر چی بوده 

جدی ؟!چقدر عالی ممنونم میتونم بپرسم مشکل مادر چی بوده

والا چیز مشخصی نبود یهو غده آورد سرش و هیپوفیزش بزرگ شد

و یهو غده برطرف شد بعد تکلمش و خوابش تحت تاثیر قرار گرفت که بهتر شد ولی هیپوفیزش هنوز یه کمی بزرگه 

ولی در کل نسبت ب قبل خیلی خیلی خوب شده 

الانم سرترالین صد مصرف میکنه 

مامان من بخاطر شغلش و بار زندگی خیلی خیلی تحت فشار بود و هست و مشغولیات فکری خیلی داشت و داره 

والا چیز مشخصی نبود یهو غده آورد سرش و هیپوفیزش بزرگ شدو یهو غده برطرف شد بعد تکلمش و خوابش تحت تاثی ...

اخی خداروشکر باز بهترن من هم پنج ساله یهو کم کاری پبدا کرده و کلی مشکل خوردم کورتیزولم خیلی پایینه و عوازض بیماری خیلی سخته و خسته کننده انقدر دکتر رفتم و گفتن درمان نداره خسته شدم و ناامید . ولی ممنون معرفی کردی عزیزم دکتر خبلی خوببه یکبار با مدارکم میرم . مشاوره انلاین نداره ؟؛

والا چیز مشخصی نبود یهو غده آورد سرش و هیپوفیزش بزرگ شدو یهو غده برطرف شد بعد تکلمش و خوابش تحت تاثی ...

من هم طی سالهایی خیلی فشار کاری و مسولیت. داشتم بنظر با استرس مشکلات هیپوفیز خیلی مرتبطن .