2777
2789
عنوان

بیخوابی دبونم کرده 😪😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 21 پست
اخی خداروشکر باز بهترن من هم پنج ساله یهو کم کاری پبدا کرده و کلی مشکل خوردم کورتیزولم خیلی پایینه و ...

نه فکر نمی‌کنم... 

ولی همین اواخر مامانم بخاطر چشمش رفت پیشش 

گفت باید بری پیش فلانی ... و دکتر خیلی خوبی بود اون آدم یعنی کور رو بینا میکرد ...

به نظرم تا دیر نشده یه سر بهش بزن 

حتما مطبش برو مطبش خیلی شلوغ نیست اما بیمارستان خیلی شلوغه واسه همین فقط مریضهای خودش رو میبینه.

مغز و اعصاب شوخی نیست حتما باید پیش دکتر خیلی خوب رفت 

و آنلاین هم ویزیت کنه باز باید حضوری بری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گل گاو زبون و سنبل طیب خوبه، سرکه انگبین هم عالیه ولی حتما بپرس قبلش، یوقت برات مضر نباشه

همشون الکین بخدااا فقط سر زبونا افتاده گل گاوزبون بیخابی دراثر رنج تنش ستم 

خدایااا باعث  بدبختیام واگذار خودت کردم همشون رو 

نه فکر نمی‌کنم... ولی همین اواخر مامانم بخاطر چشمش رفت پیشش گفت باید بری پیش فلانی ... و دکتر خیلی خ ...

خداروشکر دکتر خوب و با وجدان کمه حتما میرم پیشش یکبار با مدارکم ببینم چبه تشخیصش ممنونم ازت ❤️❤️