2777
2789
عنوان

مامانم از خجالت اقوام شوهرش در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 40 پست
شاید همون موقع هم دوست نداشتن بیان چون عوت کردید میومدن به نظرم کار مامان شما هم اشتباه بوده که هر س ...

عزیزم کدوم آدمی سی سال مداوم، روز اول عید علی رغم میل باطنی ش میره مهمونی؟! 

یکسال هم نبوده که نیاد 

مامان منم دعوت می‌کرد چون میگفت بقیه دعوت هستن ناراحت میشن بهشون نگیم 

همه عمه و عمو با بچه و... بودن، خب به اینا نمیگفتیم ناراحت میشدن. بعد هم اینکه بحث من دعوت کردن نکردن نیست، بحث م اینه وقتی شما سی سال هر سال روز اول عید رفتی خونه ی نفر مهمونی، الان که بابت ماه رمضون، بجای اول عید شب یلدا دعوت شدی و مهمونی رو هم رفتی، عید تبریک نمیگی؟!  ی زنگ نمیزنی؟! 

کسی ازشون انتظار دعوت کردن نداره، منتهی وقتی سی سال موقع شام و ناهار همیشه با شوهر وبچه هات نفر اول بودی (واقعا نفر اول بودن) عقل سلیم حکم میکنه بری عید دیدنی، نرفتی حداقل زنگ بزن 

طرف اومده خونه کناری ما مهمونی، منتهی زحمت نداده به خودش در خونه داشکیی ‌ رو بزنه تبریک بگه 

این دیگه عین بی شعوری ه و ربطی به عدم تمایلش به رفت و آمد نداره. اگر تمایل نداره میتونه مهمانی ها رو نیاد، نه اینکه فقط موقع شکم پر کردن پنج نفری بیان بخورن و برن 

احترام زورکی میشه مگه؟مگه مادر شما برای این دعوت میکنه که احترام ببینه؟ طرف میخواد زنگ بزنه میخواد ن ...

احترام زورکی نیست، احترام متقابله

مامان من دعوت نکرده که بهش احترام بذارن. منتهی شعور و ادب حک میکنه که احترام گذاشته بشه

احترام گذاشتن و احترام دیدن هست خیای فرق میکنه با طلب احترام

دعوت کردن مامانم شبیه ی رسم شده نه توو خونواده بلکه توو کل فامیل، کسی که موقع پر کردن شکم میاد فقط و فقط، عقل سلیم حکم میکنه اگر یک سال مهمونی دعوت نشد، زنگ بزنه تبریک بگه

بحث احترام خواستن مامان من نیست، بحث بی شعوری کسی هست که سی سال اومده خورده یا بچه هاش، اما آنقدر شعور نداره که وقتی رابطه انقدر نزدیک هست که هرسال دعوت میشه خونه دایی یا عمه و خاله، حداقل عید رو تبریک بگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مثل اینه بری از مغازه وسیله برداری بعد بگی توقع نداشته باش پول بدم! همه روابط انسانی شامل قضاوت و تح ...

اصلا به نظرم مثال مربوطی نبود 

شما باید با خودت کنار بیای

اون پول حق اون ادمه 

ولی توقع داشتن در جایگاه حق قرار نمیگیره به نظرم قراردادیه که یه سری ادما گذاشتن واسه خودشون 

مااصلا توی خانوادمون رسم دعوت پس دادن نداریم شده مثلا یکی از داییام چند بار پشت سر هم همه رو دعوت کر ...

عزیزم من بحث م این نیست که دعوت متقابل کنن 

بحثم اینه که وقتی سی سال دعوت میشدن برای شام و ناهار و هر سال نفر اول حاضر بودن، امسال که بجای عید چون توو ماه رمضون بود، شب یلدا دعوت شدن ادب حکم میکنه زنگ بزن سال نو رو تبریک بگن 

بحث اینه که هر سال چون شام و ناهار بود میومدن عید دیدنی و مهمونی و شام و ناهار 

امشال که شام و ناهار نبود، حتی تلفنی هم تبریک نگفتن، اصلا ی یپامک هم میدادن ادبشون رو میرسوندن 

کسی نمیکنه چرا دعوت نمیکنن، دارم میگم چرا تا وقتی شکمشون پر میشدن میومدن تبریک عید بگن، امسال که شام و ناهار نبود حتی تلفنی هم نکردن

من خیلی با شما هم نظر نیستم به هرحال امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرید 🫶

لزومی نداره همه با هم هم نظر باشن چون به هر حال سبک احترام و حدو آدم ها و ... متفاوته 

عزیزم من کاملا درکت میکنم... چون از این فامیلای بی معرفت و بی چشم رو داریم... مثالش عمه ی خودم تا دنبال ضامن برای وام بود، هر روز زنگ میزد به بابام و کلی زبون می‌ریخت بعد از اینکه کارش راه افتاد پشت سرش هم نگاه نکرد

منظور شما این نیست که تو این سال ها چرا شما رو دعوت نکردن، منظورتون این هست که بی چشم و رو بازی درآوردن و نشون دادن فقط فکر پر کردن شکم هستن و بعد از ۳۰ سال نمک خوردن، نمکدون شکستن و حداقل انقدر معرفت و محبت نداشتن، که بعد این همه سال یه پیام تبریک یا یه زنگ کوچیک بزنن

درست مثل عمه های مفت خور و بی صفت من هستن که دست و تا آرنج هم توی عسل بکنیم بازم انگشت و گاز میگیرن. تو بدبختی هاشون و پول قرض گرفتن  هاشون و خوردن یادشون میفته ما هستیم 

کاربری دسته منو خواهرمه

متأسفانه از این آدمای شکم پرست و بی ادب و پر توقع تو هر خانواده ای پیدا میشه

ما هم هر سال مهمونی بزرگ می‌دادیم در حدی که هم میخوردن هم با خودشون میبردن ولی تو دو ساله کرونا که مهمونی ندادیم، زنگ نزدن به برادر بزرگشون حتی عید تبریکی بگن

اینجور آدما ذات واقعی‌واقعیشون همینه 

کاربری دسته منو خواهرمه
عزیزم من کاملا درکت میکنم... چون از این فامیلای بی معرفت و بی چشم رو داریم... مثالش عمه ی خودم تا دن ...

دقیقا 

ما توو مهمونی هامون بالای 10 تا خانواده نفریم و معمولا 3 تا خانواده هست که هر سال به مناسبتی دعوت میکنن و اصلا بحث این نیست که چرا بقیه دعوت نمیکنن، و واقعا دعوت نکردنشون ربطی به من و مامانم و بقیه نداره

همونطور که متوجه شدید، بحث دعوت نکردن نیست، بحث بی ادبی و بی شعوری طرف مقابل هست، تبریک سال نو رو آدم توو کوچه و خیابون هم به بقیه میگه، منتهی طرف سی سال اومد خورد و رفت، ولی انقدر احترام نذاشت که تبریک بگه، تبریک عید فطر و شب یلدا و ولادت و فلان و بهمان نبود 

تبریک سال نو چیزی نیست که گفته نشه با این شرایطی که توضیح دادم.... 

بقیه همون شب اول سال نو اومدن شب نشینی تبریکشون رو هم گفتن و رفتن، منتهی این خواهر و برادر با همسر بچه واقعا بی تربیت بودن.... 

متأسفانه از این آدمای شکم پرست و بی ادب و پر توقع تو هر خانواده ای پیدا میشهما هم هر سال مهمونی بزرگ ...

واقعا دلم برای بابام میسوزه، اینهمه بهشون محبت کرد، خیلی هوای این خواهرزاده هاش رو داشت اما از همه گستاخ ترن

هر موقع کار میخوان، پول میخوان، پارتی و آشنا میخوان بابام بوده، هرچند ما می‌دونستیم بچه های این عمه م چندان نرمال نیستن اما نه دیگه در این حد 

چندبار توو همون کوچه خودمون و اطراف اومده بودن مهمونی توو عید، اما خونه ما نیومدن 

از این تعجب می‌کنم که واقعا نمیفهمن کارشون زشت بوده؟!