2777
2789
عنوان

مامانم از خجالت اقوام شوهرش در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 40 پست
نه عزیزم، این بهانه ها برای کسیه که میخواد بیاد شکمش رو پر کنه و برهوگرنه آدمی که به این فکر کنه که ...

عزیزم شما متوجه منظور من نشدی

من نمیگم اونو به زور میارن و دلش نمیخواد بیاد

میگم دلش نمیخواد برید خونش دلش نمیخواد بهتون احترام بذاره

اما غذای مفت و مهمونی مفت رو همه دوس دارن

کی از دعوت شدن و پذیرایی شدن یه طرفه بدش میاد؟!

وقتی میگم متقابلا دعوتتون نکرده شما هم نباید دعوت کنید منظورم اینه که کسی که ۳۰ سال احترام نذاشته متقابل دعوت کنه پس قطعا قرار نیست احترام بذاره عید رو تبریک بگه

توقع شما مثل این میمونه من هر روز غذا ببرم برا همسایم اونم بگیره بخوره و بهم سلام بده

یه روز غذا نبرم بعد برم بگم چرا امروز که غذا نیوردم بهم سلام ندادی!

اونم میگه خب غذا نیار

{ خانم هستم }
بله دیگه بی شعوره.کلا حذفش کنین

امیدوارم مامانم توو مهمون بعد اینکار رو بکنه 

تا الان خیای بی شعوری کردن منتهی هربار گفتن دلش کن،. مهم نیست بلد نیست و.... ولی دیگه این حجم پررویی خیلی زور داره چون ما میگیم اشکالی نداره حالا، ولی اونا فکر میکنن انقدر آدم های مهمی هستن که ما بابت مهم بودن انقدر بهشون توجه میکنیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

🥲🫶توقع هارو اگر از زندگی حذف کنیم زندگی ارومی پیش رومون قرار میگیره

لازمه ایجاد یک رابطه توقعات و انتظارات شما به یکی سلام کنی توقع شنیدن جواب سلام رو داری این خودش پایه ای ترین انتظار و توقعه حرف شما نه تنها شعار نیست بلکه یک جمله بی فایده روی کاغذه

عزیزم شما متوجه منظور من نشدیمن نمیگم اونو به زور میارن و دلش نمیخواد بیادمیگم دلش نمیخواد برید خونش ...

نه خب، وقتی آدم روابط فامیلی انقدر نزدیکی داره ماجرا خیای متفاوته، وقتی طرف موقع پول قرض کردن سر و کله ش پیدا میشه موقع مشکل سر و کله ش پیدا میشه و.... 

طرف بیشعوره 

حرف شما درسته، ما مبادی دیگه دعوتش کنیم 

اما چیزی از بیشعوری طرف کن نمیکنه، ایشون رسما نه احترام هالیش میشه نه بزرگ تر و کوچیک تر 

خودم منم به دایی م تبریک نگفتم چون اصلا رفت و آمدی نداریم، پول هم بخوام زنگ نمیزنم از دایی م قرض کنم، مشکل هم داشتم دایی م رو خبر نمیکنم، کلا مثل دوتا غریبه هستیم 

این که ما دعوت نکنیم ی بحثه که امیدوارم مامانم باز نگه حالا اون بچگی کردم و.... 

اینکه طرف شعور نداره ی بحث دیگه س 

نه خب، وقتی آدم روابط فامیلی انقدر نزدیکی داره ماجرا خیای متفاوته، وقتی طرف موقع پول قرض کردن سر و ک ...

بله در اینکه طرفتون بیشعوره که شکی نیست

ولی باید باهاش مثل خودش رفتار کنید

{ خانم هستم }
لازمه ایجاد یک رابطه توقعات و انتظارات شما به یکی سلام کنی توقع شنیدن جواب سلام رو داری این خودش پای ...

دقیقا 

طرف موقع کمک گرفتن برای مشکلش و سختی هاش و قرض و مهمونی و... همیشه حاضره و ما خانواده صمیمی ش هستیم ولی موقع تبریک سال نو که مهم ترین ادای احترام هست، حتی زنگ نمیزنه.

تبریک عید فطر و شب یلدا و.... نبود که بگی یادش نبوده یا کار داشته یا.... 

سیزده روز عید و ی اتفاق کاملا بولد، هیچ جوره نمیشه توجیه کرد

جالبه برادرش هم دقیقا همین قدر بی شعوره، اون هم حتی زنگ نزد تبریک بگه اقلا اس ام اس هم میداد قبول بود، بیستم فروردین با زن و بچه اومده شهر ما، دنبال این بوده که ی شب ی جایی بمونه، شب زنگ زده مامانم که اگرخونه هستید بیاییم عید دیدنی

این دیگه عید دیدنی نیست که، تلپ شدن برای شام و خواب شبه

اتفاقا خیلی مهمه

هی گفتن بخاطر مامانش دعوتش کنیم، مامانش الان چندساله فوت شده، منتهی این خانواده بی شعور همچنان جزء دعوتی ها هستن 

بسیار هم معروفن، وقتی مهمونی دعوت میشیم میگیم فلانی نفر اول اومده

هرگز هم تا حالا کسی ندیده وقتی میره مهمونی نیم کیلو شیرینی حتی ببره که دست خالی نباشه 

بقیه از سر ترحم و رودروایسی و.... بهش احترام گذاشتن، باد گرفته فک کرده آدم مهمیه

برای خودمم جالبه که نه کسی بهش یاد میده که چطوری رفتار کنه نه خودش با 40 سال سن، یاد میگیره 

لازمه ایجاد یک رابطه توقعات و انتظارات شما به یکی سلام کنی توقع شنیدن جواب سلام رو داری این خودش پای ...

نه من توقع ندارم کسی جواب سلام منو بده

من دلم میخواد احترام میذارم اون دلش نمیخواد احترام نمیذاره

هرکاری میکنیم اگر به این فکرکنیم که ایا اگر کسی در قبالش باید برامون کاری انجام بده یا نه میشه توقع

من اگر توان داشته باشم برای کسی قدمی بردارم واسه دل خودمه اون طرف میتونه جواب محبت منو نده اونم انتخاب خودشه 

شاید همون موقع هم دوست نداشتن بیان چون عوت کردید میومدن به نظرم کار مامان شما هم اشتباه بوده که هر سال دعوت میکرده چون وقتی اونا دعوت رو پس نمیدن دیگه لزومی نداشت بهشون بگه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بیشتر ببینید
عزیزم توقع با ادای احترام فرق داره طرف تا وقتی دعوت میشه برای شام و ناهار، نفر اول میاد وقتی شام و ن ...

احترام زورکی میشه مگه؟

مگه مادر شما برای این دعوت میکنه که احترام ببینه؟ 

طرف میخواد زنگ بزنه میخواد نزنه !

مادر شما برای دل خودش به خاطر حال خوب مهمونی و صله رحم همه رو جمع کنه اصلا ازین حرفا پیش نمیاد !

الان شما ایشونو شناختی دیگه درسته؟

به عقیده من نیازی به دعوا و مرافه هم نبود همین که دفعه بعد دعوت نمیشد کافی بود براش

مااصلا توی خانوادمون رسم دعوت پس دادن نداریم 

شده مثلا یکی از داییام چند بار پشت سر هم همه رو دعوت کرده 

مهم اون حال خوبیه که توی دورهمی دست میده به ادم

به نظرم از حاشیه خارج بشید از زندگی لذت ببرید