2777
2789
یکی از اقواممون ، ۳۰ سال بود دعا میکردن برای یک حاجتیتقریبا براشون محال شده بودمن براشون چله برداشتم ...

وای باورم نمیشه کسی برای یکی دیگه این کارو بکنه

یکم از ترک گناهتون توضیح میدین؟

گناه های من قابل جبران نیست

یعنی افراد صاحب حق در دسترسم نیستن ولی میشه با بقیه آدمایی که در ارتباطیم خوب و درست رفتار کنیم؟اینم جبران محسوب میشه؟

و اینکه بعد از چله اگه به حالت عادی برگردیم گناه کنیم چی میشه؟

چون فک میکنم کلا باید تغییر ایجاد شه

اممممممکان نداره قرآن اثر منفی داشته باشه.اممممکان نداره.قرآن، ندر است... نور محض!

این حرفی که در مورد سوره یس گفت رو منم تجربه ای دارم و این که هر موقع چند روز پشت سر هم میخونم، حالت خفه گی در خواب بهم دست میده، حالتی که وقتی از خواب بیدار میشم اول روحم بیدار شده و نمیتونه بیاد تو جسم، مثل این که توی یه جعبه تاریک گیره کرده باشم. اینقدر بسم الله میگم تا روحم بیاد تو جسمم و این حالت خفه گی بره، خیلی تجربه بدی هست و کسی رو نمیشناسم که ازش راهنمایی بگیرم چرا من اینطوری میشم. با این که بسیار این سوره رو دوست دارم ولی به خاطر این حالت جرات ندارم بخونم.

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و یه چیز دیگه ۴۰روز دعای توسل با مراقبه و صدقه هروز به نیت سلامتی و ظهور صاحب زمان ،نماز شب،و پنجره فولاد امام رضا ایناهم معجزه میکنن

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

و یه چیز دیگه ۴۰روز دعای توسل با مراقبه و صدقه هروز به نیت سلامتی و ظهور صاحب زمان ،نماز شب،و پنجره فولاد امام رضا ایناهم معجزه میکنن

آقای حسین صاحبی بزاز ،نگرشم را به زندگی تغییر داد.

یکی هم من میگم توسل به حضرت فاطمه زهرا با صلوات فاطمه زهرا به تعداد ۵۳۰مرتبه تو تاپبک آخرم ختم و گذا ...

معجزه ی خالصه فقط

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید
اممممممکان نداره قرآن اثر منفی داشته باشه.اممممکان نداره.قرآن، ندر است... نور محض!

این حرفی که در مورد سوره یس گفت رو منم تجربه ای دارم و این که هر موقع چند روز پشت سر هم میخونم، حالت خفه گی در خواب بهم دست میده، حالتی که وقتی از خواب بیدار میشم اول روحم بیدار شده و نمیتونه بیاد تو جسم، مثل این که توی یه جعبه تاریک گیره کرده باشم. اینقدر بسم الله میگم تا روحم بیاد تو جسمم و این حالت خفه گی بره، خیلی تجربه بدی هست و کسی رو نمیشناسم که ازش راهنمایی بگیرم چرا من اینطوری میشم. با این که بسیار این سوره رو دوست دارم ولی به خاطر این حالت جرات ندارم بخونم.

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
بیشتر ببینید

عزیزان منم اینو با اجازه استارتر بگم. هر چله ای برندارید تنها چله های عمومی که همه میتونن انجام بدن و اجازه استاد معنوی لازم نداره  یکی چله حدیث کساء هست یکی هم چله صوره فتح. بقیه سوره ها رو هم اگر خواستید بخونید به نیت چله نباشه مثلا سی و نه روز بخونید یه روز فاصله بندازید و بعد دوباره. کلا حتی سوره ها هم بدون اذن استاد نمیشه چله براش بردارید. برای ذکر هم تنها ذکر هایی که بدون اذن استاد میتونید چله ذکر بگید هم یکی ذکر استغفار هست و یکی ذکر صلوات. باقی اذکار رو هم اگر مایل بودید بدون نیت چله باید بگید... این دستور رو تو یه کانال خیلی معتبر دیدم.

بله قران نوره تمامه. بهتر از قران نیست اما کسانی که علوم غریبه قرانی کار می کنن و برای درمان مشکلات ماورایی از قران استفاده می کنند میگن که هیچ سوره ای رو بدون اذن استاد چله برندارید. دلیلش تاثیر معنوی سوره ها روی روح ادمه. ما ادم های معمولی روحمون ظرفیت اثار بزرگ و عظیم سوره هارو نداره بخاطر همین دچار مشکل میشیم چون ظرفیت خودمون و تحمل معنوی روحمون کمه

اره پشت سر هم باشه بهتره...مثلا تو یه ساعت اینا ... ولی میتونی بینش وقفه بدیا مثلا یس اول تموم شد اس ...

سلام عزیزم التماس دعا

۱۴۰۰ تا صلوات رو باید پشت سرهم بگیم یا چند تا صبح چندتا بعدازظهر چند تا شب باشه ایراد نداره؟یاباید پشت هم خوند؟

وای باورم نمیشه کسی برای یکی دیگه این کارو بکنهیکم از ترک گناهتون توضیح میدین؟گناه های من قابل جبران ...

برای جبران حق الله تصمیم بگیرین از این به بعد نمازاتون اول وقت باشه و...

برای حق الناس اگر امکانش هست حلالیت بطلبین وگرنه به نیت احقاق حق و راضی شدنشون براشون دعای خیر کنین و صلوات بفرستین

برای حق الوالدین محبت به پدرومادر یا اگه در قید حیات نیستن فاتحه خوندن براشون

بعدش میتونین به حالت عادی برگردین

البته من همچین تصمیمی نداشتم چون میدونستم خدا از دلم خبر داره....

توی اون ۴۰ روز خییلی مراقب بودم

الانم تا بتونم سعی میکنم گناه نکنم اما بعضی وقتا از دستم در میره...نماز صبحم قضا میشه یا غیبتی میکنم و...

خدا میدونه که داریم تلاش میکنیم و به تلاش ما نگاه میکنه

عزیزان منم اینو با اجازه استارتر بگم. هر چله ای برندارید تنها چله های عمومی که همه میتونن انجام بدن ...

حرفتون رو قبل ندارم 

استاد چله مگر نعوذ بالله خداست؟؟

برا نذر و چله فقط بابد از خدا اذن گرفت  ک خدا هم همیشه اذن میده 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
بیشتر ببینید