2777
2789

بچه هامن اسفندنامزدیم بود به علت فوت مادربزرگ نامزدم مراسم کنسل شد و من لباس مراسمم رو ازپینترست انتخاب کردم پارچشو باچه وسواسی گرفتم ودوختم ....

حالا تیرقراره عقدکنم عاشق لباسیم دوست داشتم تومراسمم بپوشمش..دیشب یکی ازفامیلامون که نسبتشو نمیگم گفت لباستو ببینم منم عین خرا آوردم نشونش دادم ...بعدگفت عقدت چی میپوشی گفتم همین ودیگه اینهمه منتظر بودم حاضرشه تومراسمم بپوشمش بعد گفد واااای اینووومیخوای بپوشی اخ وپیف و..

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓هدف دوم۷۰🔓هدف سوم۶۵🔒

بعد گفت وای برای عقد ..عقدم بچه ها تومحضره فقط ..وای باید لباس مجلسی بپوشی گفتم دلم نمیخواد مجلسی دلم لباس ساده سفید خودمومژخواد..

بعد گفت اینقدرخودتو دست کم نگیر و فلان..بچه ها همش میزد توسر مال 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعدنمیدونم ازرو حسادته یا چی ..اینقدرچرت وپرت گفت ..لباسم توچشمم سیاه شده..اصلا اعصابم خورده که چرابه خودش اجازه داده دخالت کنه توابن چیزا..