2777
2789

واسه عروسی لباسم مشکیه با نگین های نقره ای کیف و کفشمم نقره ای و مشکی گوشواره وانگشترمم نقره ای 

حالاموندم لاک قرمز البالویی بزنم یا سفید کروم جواهری که به نقره ای بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من اگه بودم همون سفید کروم رو میزدم👌

مرررسی عزیزم😘

خودمم کروم بیشتر دوست دارم ولی انقد همسرم گفت نه قرمز بزن گیج شدم😂

مخصوصا چون پاهامم میزنم و جلوی کفشم بازه احساث میکنم قرمز خیلی جالب نمیشه

سفید 

فاطمه م، اهل خونه ای دنج ک تموم دنیامه 🌏 سعی میکنم ادم خوبی باشم یه زندگی معمولی دارم که اولویتم و رشدمه ، میخوام با جهان تو صلح باشم بامن از سکوت و ارامش کتاب و طبیعت حرف بزن من از شلوغی و کشمکش فراریم 😙 من درونگرام، با محبتم، زودرنجم، اسیب دیده ی گذشته ک دارم درمان میشم، یه همسر دارم ک بسیار متعهدم بهش ❌  همین دیگه 😅 و درنهایت باید بگم... خیلی تنهام 🙃  در انتظار مادر شدن 🥲🥲🥲 

بیشتر ببینید

دومی نقره ای داره بهتره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

قرمزیه تضادی باید باشه زیبا، وگرنه خیلی یکنواخت میشه استایلت، کروم جلوه رو میگیره

اینم هست درسته

پاهامم‌میزنم بعد جلوی کفشم‌بازه ناخن پاهام معلومه کفشمم مشکیه بانگین نقره ای

همون قرمز واسه پاهامم خوبه؟

اینم هست درستهپاهامم‌میزنم بعد جلوی کفشم‌بازه ناخن پاهام معلومه کفشمم مشکیه بانگین نقره ایهمون قرمز ...

لاک هر رنگی برای دست میزنید ، برای پا هم همون باشه

وگرنه شنبه یکشنبه میشه

[QUOTE=378593440]خیلی یکنواخت نمیشه؟ قاطی کردم دیگههه😂[/QUOTترکیبی بزن اگه فرنچ داری طراحی ناخن بزن یاباسنجاق میخی خلال دندون طرح بندازترکیب مشکی ونقره ای

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست