2777
2789

تازه اومدم ی جا برای کار ۴روزه 

اون کسی ک بهم اموزش میده ازم خوشش نمیاد بعد دیدم اون یکی همکارم بهش گفت ولش کن بزار ببینیم اخر ماه میتونه حقوقش رو بگیره 

منظورش چی بود؟؟؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی کارت خوب نیست تعریفی نداره تیکه اش این بوده

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂

بیشتر ببینید

منظورش اینه که اینقدر کارش بده که به اخر ماه نرسیده اخراجش میکنن

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
چرا بنظرت انقدر باهام دشمنن ؟ با هیچ کس ام کاری ندارم

گاهی توی کار افرادی که باهم رفیقن دوست ندارن فرد غریبه وارد محل کارشون بشه 

دوست دارن محیط برای خودشون خصوصی بمونه

به قولی افرادی هستند که در مقابل تغییر مقاومند

و نسبت بهش گارد دارن

مقصر شما نیستید با هر رفتار دیگه و هرکس دیگه هم بود همینطور بودند

شما رفتار خوب خودتون رو نگه دارید سعی نکنید خوبیتون رو ثابت کنید 

ولی احترام بذارید و خودتون باشید و ارامش و صبر

یکم که بگذره نه تنها شمارو توی جمعشون قبول میکنن بلکه ممکنه حتی یکی از اونا دوست صمیمی شما هم بشه  

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
گاهی توی کار افرادی که باهم رفیقن دوست ندارن فرد غریبه وارد محل کارشون بشه دوست دارن محیط برای خودشو ...

من ۴روز رفتم و دیگ نرفتم حقیقتا ... ترسیدم پولم خوردع شه 

کارش سازمانیه یعنی کارخونه هست ۷روز ازمایشی بود و اگه تایید میشدم بعدش قرارداد و طب کار و ...

بنظر شما باید میموندم یا میومدم بیرون ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من ۴روز رفتم و دیگ نرفتم حقیقتا ... ترسیدم پولم خوردع شه کارش سازمانیه یعنی کارخونه هست ۷روز ازمایشی ...

عزیزم اگه با شما قرار داد میبندن و قید میکنن مقدار حقوق رو و زمان پرداخت رو معلومه که پول رو میدن اصلا اگه ندن که کارکنانی دیگه براشون نمیمونه

اگه از نظر مقدار حقوق مشکلی نداشتید و تنها نگرانیتون پرداخت نکردن حقوق هست 

باید بگم اگر قرار داد میبندن خیر کاملا قانونیه چون اگه پرداخت نکنن میتونید از طریق قانون پیگیری کنید

پس اگه از کار رراضی بودی برگرد گلی  

بیشتر ببینید
عزیزم اگه با شما قرار داد میبندن و قید میکنن مقدار حقوق رو و زمان پرداخت رو معلومه که پول رو میدن اص ...

از کار راضی ام 

ولی اخه۷ روز ازمایشی ؟ و اگه ادم رو نخان پول اون ۷ روز مالیده میشه 

بخان ام کلی دوندگی داره و هزینه عدم سوپیشینه میخاد طب کار میخاد سفته و ضامن به علاوه رضایت محضری از پدر برای اجازه ب کار 

ارزش داره بنظرت ؟؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
از کار راضی ام ولی اخه۷ روز ازمایشی ؟ و اگه ادم رو نخان پول اون ۷ روز مالیده میشه بخان ام کلی دوندگی ...

بله چون شما الان هفت روز نرغتید اونجا ابا ابن هفت روز کار کردید ؟ حقوقی دریافت کردید ؟ 

عاشق چشم و ابروی کسی نیستن راحت بدون هیچ چیز قبولش کنن که

تازه خوبه به شما گفته یه هفته یکی بود یهش گفته بودن5ماه

بالاخره باید روند کار رو توی اون شرکت یاد بگیرید

همه جاهم همبنه

بیشتر ببینید
بله چون شما الان هفت روز نرغتید اونجا ابا ابن هفت روز کار کردید ؟ حقوقی دریافت کردید ؟ عاشق چشم و اب ...

یعنی ۷روز ازمایشی و بدون حقوق خوبه ؟ 

خب ۴روز کفایت نمیکرد ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی