2777
2789
عنوان

اگه تا ترم آخر نخونده باشیم زبانو میتونیم معلم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 24 پست
اون موسسه ک من میرفتم صاحبش با بابام رفیقه ینی میتونم باهاش حرف بزنم یسال من دوباره تمرین کنم بعدش م ...

اره برو تعیین سطح بده

اگر زبانت در حد متوسط پایین باشه و ttc کودکان رو بری میتونی با بچه ها شروع کنی که البته یکم باید پررو باشی چون بچه ها همش بازی و شعر و مسخره بازیه 

👊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره برو تعیین سطح بدهاگر زبانت در حد متوسط پایین باشه و ttc کودکان رو بری میتونی با بچه ها شروع کنی ...

پرو که نیسم خجالتیم ولی بخاطر این خجالتی بودن تحت درمانم دوجلسس پیش روانشناس رفتم 

اگ این جواب نده میرم سراغ دارو و روان پزشک چون دیگ خستم از این اخلاقم

وایی کیه ک ب سطح عالی رسیده عزیزم میشه تگش کنی

نمیدونم کی بود عزیزم

فقط یادمه گفت ویدئوهای یکی از استادای معروف رو خریده که اسمش یادم نمیاد

راستش یا تبلیغ بوده یا خیلی باهوش بوده یا از قبل پیش زمینه داشته چون از هرکی شنیدم گفته حاقل دوسال

👊
پرو که نیسم خجالتیم ولی بخاطر این خجالتی بودن تحت درمانم دوجلسس پیش روانشناس رفتم اگ این جواب نده می ...

خوب کاری میکنی از الان رفتی درمان کنی

منم هرچی سنم گذشت بدتر شدم

تدریس هم میگن خوبه ادم رو اجتماعی میکنه

👊
نمیدونم کی بود عزیزمفقط یادمه گفت ویدئوهای یکی از استادای معروف رو خریده که اسمش یادم نمیادراستش یا ...

دو سال هم باز بد نیست من راضیم 

در کنار دانشگاهم میخونمش روزانه ۳.۴ وقت میزارم تا ب ی سطحی برسم و معلم شم

خوب کاری میکنی از الان رفتی درمان کنیمنم هرچی سنم گذشت بدتر شدمتدریس هم میگن خوبه ادم رو اجتماعی میک ...

اره تدریس و فروشندگی این کارا عالیه 

عزیزم توام برو من اللن دو جلسه رفتم حس بهتری دارم قبلا اصلا نمیتونسم تورو ی پسر نگا کنم 

الان هفته پیش با پسر رفتم دیت درسته خیلی کم حرف زدم ولی همین ک جرات کردم برم بیرون عالی بود