یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ببخشید ولی گریه نگه میذارین بعد عقیمش میکنین؟ 😔گناه دارن. این لطف به گربه نیست این ظلمه در حق موجود ...
گربه ها از روی عزیزه هستش که هی جفتگیری میکنن و زایمان میکنن یعنی لذتی از این کار نمیبرن و گربههای توی کوچه خیابون سالی حدود ۴ بار زایمان میکنند بچهها رو باید به دندون بکشن تو کوچه خیابون بچهها دست آدمهایی میافتن که حیوان دوست نیستن امکان داره زیر ماشین برن از گرسنگی و سرما بمیرن پس عقیم کردن حداقل توی کشور خودمون لطف بزرگی به این حیوونای بیچاره
خب عزیزم طبیعتشه.خدا. اینطور آفریدش.چرا ما انسانها اصرار داریم بخاطر دل خودمون حیون نگه داریم که زجر ...
گربه اینکه توی خونه زندگی میکنه غذای سر موقع است جای تمیز داره برای خوابیدن آب تمیز داره برای نوشیدن خاک تمیز داره برای دستشویی کردن سر موقع مریضیش واکسنهاش زده میشه بهش رسیدگی میشه بهش لطف و محبت میکنند مورد حیوان آزاری قرار نمیگیره اینا ظاهرا از نظر شما لطف نیست با اون حیوون ولی اینکه حیوون تو کوچه و خیابون بمونه خدایی نکرده زیر ماشین بره گرسنگی بکشه توی سطل آشغال دنبال غذای کثیف باشه آب کثیف بخوره تابستونا و زمستون توی سرما و گرما بمونه لطف به اون حیوون آره
گربه اینکه توی خونه زندگی میکنه غذای سر موقع است جای تمیز داره برای خوابیدن آب تمیز داره برای نوشید ...
گریه نیازهاش فراتر از آب و غذا و واکسینه شدن هست. شما با عقیم کردن حیوانات عین جلاد رفتار میکنین. از حیوانات دست بر دارین بذارین به زندگیشون در طبیعت ادامه بدن خیلی ناراحتین کمک مالی کنین و کمپین بزنین برای غذاشون در طبیعت و حمایت.