2777
2789
عنوان

اگر تاحالا گربه عقیم کردین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 59 پست

عزیزان عقیم کردن گربه کار اشتباهی نیست 

گربه ای که توی خونست نمیتونه نیازشو‌ بر طرف کنه و اگر عقیم نشه زجر میکشه 

توی بیرون هم همشون یا زخمی هستن با زخم های عفونی یا از گشنگی به جنازه خواری رو آوردن 

لطفا اول اعطلاعات کسب کنید و احساسی وارد مطلب نشین

برام سواله ک آیا شما تو کار پزشک خودتون دخالت میکنین؟ قطعا نه پس لطفا تو کار دامپزشک ها هم دخالت نکن ...

خب داری میگی پت!

اگه قرار باشه حیوان خانگی ما نباشن چه نیازی به این همه درد و دردسره براشون....

بازم از خودخواهی ماست که یک حیوون رو نمیزاریم زندگی عادیشو تو طبیعت و بیرون داشته باشه و میخوایم کنار خودمون نگهش داریم

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخه گلم سختهمثلا گربه ی من ماده هستمیره بیرون میگیردهالان بچه دارشده3تا مانگرانشیم،فکرکنین باز حامله ...

خب عزیزم طبیعتشه.خدا. اینطور آفریدش.چرا ما انسانها اصرار داریم بخاطر دل خودمون حیون نگه داریم که زجرش بدیم 😔

ببخشید ولی گریه نگه میذارین بعد عقیمش میکنین؟ 😔گناه دارن. این لطف به گربه نیست این ظلمه در حق موجود ...

گربه ها از روی عزیزه هستش که هی جفت‌گیری می‌کنن و زایمان می‌کنن یعنی لذتی از این کار نمی‌برن و گربه‌های توی کوچه خیابون سالی حدود ۴ بار زایمان می‌کنند بچه‌ها رو باید به دندون بکشن تو کوچه خیابون بچه‌ها دست آدم‌هایی می‌افتن که حیوان دوست نیستن امکان داره زیر ماشین برن از گرسنگی و سرما بمیرن پس عقیم کردن حداقل توی کشور خودمون لطف بزرگی به این حیوونای بیچاره

خب داری میگی پت!اگه قرار باشه حیوان خانگی ما نباشن چه نیازی به این همه درد و دردسره براشون....بازم ا ...

پت های نژاد خانگی طاقت یک روز بیرون از خونه موندن رو ندارن پس خودخواهی نیس یک زندگی مسالمت آمیزه

💭

خب عزیزم طبیعتشه.خدا. اینطور آفریدش.چرا ما انسانها اصرار داریم بخاطر دل خودمون حیون نگه داریم که زجر ...

گربه اینکه توی خونه زندگی می‌کنه غذای سر موقع است جای تمیز داره برای خوابیدن آب تمیز داره برای نوشیدن خاک تمیز داره برای دستشویی کردن سر موقع مریضیش واکسن‌هاش زده می‌شه بهش رسیدگی میشه بهش لطف و محبت می‌کنند مورد حیوان آزاری قرار نمیگیره اینا ظاهرا از نظر شما لطف نیست با اون حیوون ولی اینکه حیوون تو کوچه و خیابون بمونه خدایی نکرده زیر ماشین بره گرسنگی بکشه توی سطل آشغال دنبال غذای کثیف باشه آب کثیف بخوره تابستونا و زمستون توی سرما و گرما بمونه لطف به اون حیوون آره

خب عزیزم طبیعتشه.خدا. اینطور آفریدش.چرا ما انسانها اصرار داریم بخاطر دل خودمون حیون نگه داریم که زجر ...

باورکن بخاطر خودم نمیخوام اینکاروکنم

وگرنه من گربموخیلی دوس دارم بچهاشون همین طور

توفکررکنن گربم ماده ی سیاهه

3 تابه به دنیااورده

2 تاش دختر و سیاه کپییییی مامانشونن:)))))

یکیشان نر و طوسی

اووخودا دورشو بگردمممممم:)

دقیقا درست میگین. گربه، حیوان خانگی نیست.متاسفانه دلایلی میارن که اصلا درست نیست

دیگه اونا نگه میدارن میشه بهشون گفت این کارتون غلطه معلومه که نه چون قبول نمیکنن:/

پس اب تو هاون کوبیدنه

به خیال خودشون دارن لطف میکنن:/

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

گربه اینکه توی خونه زندگی می‌کنه غذای سر موقع است جای تمیز داره برای خوابیدن آب تمیز داره برای نوشید ...

گریه نیازهاش فراتر از آب و غذا و واکسینه شدن هست. شما با عقیم کردن حیوانات عین جلاد رفتار میکنین. از حیوانات دست بر دارین بذارین به زندگیشون در طبیعت ادامه بدن خیلی ناراحتین کمک مالی کنین و کمپین بزنین برای غذاشون در طبیعت و حمایت. 

دیگه اونا نگه میدارن میشه بهشون گفت این کارتون غلطه معلومه که نه چون قبول نمیکنن:/پس اب تو هاون کوبی ...

منم باهاشون بحث نمیکنم ولی خودشون خوششون میاد که مثلا ببرنشون داخل خونه 20 متری و عقیمشون کنن؟! نفرین این گربه ها آینده براشون مشکل ساز میشه 

نگر نداریم که همه دارن بیرون میمیرن 

شهرداری هم جای عقیم کردن داره برای کنترل تعداد سم میده بهشون شما میگی چیکار کنیم

منم باهاشون بحث نمیکنم ولی خودشون خوششون میاد که مثلا ببرنشون داخل خونه 20 متری و عقیمشون کنن؟! نفری ...

ولشون کن بزار فکر کنن درسته!

مثلا لطف کنن به گربه های بیچاره